Man aangehouden voor handel in harddrugs

Zwolle – Bij een controle op de Lassuslaan is woensdagmiddag 6 augustus een 18-jarige Zwollenaar aangehouden voor handel in harddrugs.

In zijn fouillering werden meerdere kleine verpakkingen heroïne en cocaïne (handelsvoorraad) aangetroffen. De drugs werden inbeslaggenomen. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “Man aangehouden voor handel in harddrugs”

  1. Ja snap ik maar waarom later pas, als het duidelijk is kan hij beter direct opgesloten worden: Vroeger werd je in afwachting van je proces in de tussentijd opgesloten in het huis van bewaring.

  2. @Veldwachter ook niet altijd. Huis van Bewaring is boor vluchtgevaarlijke of voor mensen met een grote kans op herhaling. Komt nog eens bij dat als deze persoon straks vier weken voorwaardelijk krijgt (noem maar iets) en hij zit nu al wel 2 weken vast, dan moet de stad hem daar voor betalen. Is volgens mij ook niet iedereen voorstander van.

  3. gewoon minimum straf voor drugs dealen meteen uit laten zitten, als blijkt dat hij na de rechtzaak meer straf verdiend kan hij dat alsnog doen.

  4. Op zijn vroegst ja, denk eerder richting de 2 jaar.
    Maar goed lezen ik had over: dit soort dingen, maar ik hoop dat je dat zelf ook wel doorhad, of je zit stoned te internetten dat kan natuurlijk ook.:(

  5. Dit soort uitspraken zijn altijd ruim binnen het jaar. Maar de straffen zelf daar krijg ik geen hoogte van. Die variëren van 14 dagen taakstraf tot 12 maand gevangenisstraf. Zal veel uitmaken of iemand als “sad”, “bad” of “mad” beschouwd wordt. Ik ben overigens niet stoned. Hou het maar op dom.

  6. Eens met de Veldwachter, veel te
    weinig handhaving, en eens met Bernard,
    opvolging onduidelijk, en voor zover wel duidelijk
    beneden de wenselijke maat.
    Kan heel veel beter!
    Wat mij betreft een ZERO tollerance
    beleid daarop.

Reacties zijn gesloten.