Mogelijk opzet bij autobrand in Dieze Oost

Foto van auteur

Zwolle – Zondagavond was er om 23.06 uur een autobrand in de Isaac van Hoornbeekstraat (Dieze Oost).

31-08-2014_autobrand_isaac_van_hoornbeekstraat_door_opzet_03.jpg 

Zeer waarschijnlijk was er opzet in het spel volgens getuigen. Politie en brandweer waren snel ter plaatse en de brand was snel onder controle.

31-08-2014_autobrand_isaac_van_hoornbeekstraat_door_opzet_02.jpg

31-08-2014_autobrand_isaac_van_hoornbeekstraat_door_opzet_01.jpg 

7 gedachten over “Mogelijk opzet bij autobrand in Dieze Oost”

 1. Ik stond nog even te praten met vrienden, van plan om naar huis te gaan. Ineens horen we een claxon afgaan, die niet meer van ophouden wist. Nieuwsgierig ik de portiekdeur open en zie de vlammen.

  Nu dus ook nog opzet in het spel? Erg zuur voor de eigenaar van deze auto. Als dit geen gerichte actie op die specifieke auto was, zal ik voorlopig ook op mijn auto moeten letten als ik daar op visite ben..

 2. Het is een Nederlands kenteken. Afgelopen week hadden ze ook al de band lekgestoken van die auto (gaatje te zien aan de zijkant) en helaas ook die van onze auto. Ik denk nu misschien per ongeluk omdat wij ook een groene auto hebben ofzo…
  Het lijkt er in ieder geval op dat dit een soort afrekening is, een paar weken geleden zag ik allemaal politiebusjes bij het adres van de eigenaar van deze auto, dus ben erg benieuwd of er nu meer informatie komt over het hoe, wat en waarom van deze autobrand. Onze auto staat hoe dan ook voorlopig ergens anders geparkeerd! >:(

 3. @Japser

  typische reactie van jou
  ik weet wat het woord opzet betekend maar in het artikel staat niks over oorzaak of zoiets dus daarom mijn vraag

  Maar uit de overige reacties begrijp ik dat er al meer is voorgevallen dus dan ligt opzet voor de hand.

Reacties zijn gesloten.