Getuigen schietincident Akkerbergstraat gezocht

Foto van auteur

Zwolle – Op woensdagochtend 3 september werd om 05.55 uur meerdere malen geschoten op een personenauto op de Akkerbergstraat (Stadshagen). De bestuurder en eigenaar van de auto, een 48-jarige Zwollenaar, raakte hierbij zwaar gewond. Korte tijd later is hij overleden aan zijn verwondingen. Zijn auto kwam na het schietincident verderop in de straat tot stilstand in een tuin.

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die voor of na het incident iets gezien hebben wat met deze zaak te maken kan hebben (gehad) worden dringend verzocht om contact op te nemen. Zo zou er kort na het incident een auto zijn weggereden. Mogelijk zijn er mensen die de dagen voorafgaand aan het incident verdachte personen of voertuigen in de buurt hebben gezien. Ook mensen die mogelijk meer kunnen vertellen over de aanleiding voor dit schietincident worden verzocht om zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met de gratis tiplijn van de politie 0800-6070 of anoniem informatie doorgeven via Bel-M 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

58 gedachten over “Getuigen schietincident Akkerbergstraat gezocht”

 1. @Maria
  Bedankt voor deze informatie, goed dat de politie al zo vroeg uit de veren was en hopenlijk lukt het om de dader(s) op te sporen.

 2. Het is hier ook nooit goed he? Is de politie actief bezig om de daders zo snel mogelijk te vinden via tips, gisteravond met een buurtonderzoek en vanmorgen om passanten te vragen of ze dag ervoor iets gezien hebben, is ook hier commentaar op. Zwollenaren beginnen een hoogst irritant volk te worden of is het allemaal import wat hier commentaar levert?

 3. Maria, neem alles niet te serieus. Onder forumpubliek heb je altijd een paar zogenaamde zuigers of trollen. Negeren is het beste, op de serieuze bezoekers kan je dan reageren.

 4. @suze ben jij MR?

  @maria Zwols volk hoogst irritant? Nee lekker alles over 1 kamp scheren joh! Ben je zelf niet Zwols dan? ga dan lekker op het viva forum huilen ofzo

 5. ik zou zeggen ga weer in de wieg liggen en laat je weer opnieuw opvoeden voor diegene die niet eens een hersencel gebruiken en dom gaan reageren>:(:D

 6. Zie het van een andere kant… Die mensen daar hadden politie in de buurt vanochtend. Want ze zullen de angst van gister nog niet kwijt zijn…

 7. Logische melding Maria. (Duimpje omhoog)

  Goed dat de politie er actief mee bezig is.
  Zwolle wordt een echte stad en het dorpse gaat er wat vanaf.

 8. Alsof Zwols of import ter zake doende is, of ?berhaupt een maatstaf is, wat een flauwekul. Alsof er in Groningen, Maastricht of Middelburg geen zeikerds zouden kunnen wonen.

 9. Afrekening in het drugscircuit.
  Deze beste man had waarschijnlijk een dubbelleven,en was net die aardige en sociale man,zoals velen hem gekend hebben !!

 10. Houd toch op met dat domme gezwets S&M. Heb je er enig benul van dat deze man vrouw en een kind heeft? Dat deze mensen het al moeilijk genoeg hebben na wat er gebeurd is? En nu ga jij even wat ongefundeerde geruchten de wereld in helpen, zonder dat je er ook maar iets van weet. Kan de familie ook nog eens allerlei verzinsels van jou zitten ontkrachten t.o.v. kennissen en klasgenootjes.
  Wordt jij normaliter ook altijd gekend als een sociale aardige man, of zet je altijd overledenen in een kwaad daglicht?

 11. @Mul

  S&M kan makkelijk gelijk hebben. We weten het (nog) niet. Ik geloof zelf niet zo in het verhaal van een persoonsverwisseling zo’n schutter doet echt wel zijn huiswerk en observaties alvorens hij gaat schieten. Hopelijk weten wij het gauw.

 12. Jasper heeft vertrouwen in onze rechtsstaat, daar waar de rechter moet oordelen op informatie van justitie, noem maar wat Demmink, Teeven die zich niets meer kan herinneren over miljoenen die uitgekeerd zijn aan een crimineel ect ect. Teeven die zgn het kinderpardon hard aanpakt niet consequent is en bezwijkt als opstelten wat zegt.
  Park bij eindhoven ect ect

 13. Je heb dat al een paar keer vaker geflikd om te zeiken over hoe iemand schreef . Slaat nergens op . >:( inhoudelijk heb je niks te melden . Ga is ergens anders trollen . Bij je laatste bericht ben je de punt vergeten op de eind . 😮

 14. *geflikt
  *ga eens ergens anders

  Overigens had Plantje het niet over je spelling, hij vroeg zich af wat je bedoelde te zeggen met dat het klaarblijkelijk de verkeerde was.

 15. Precies Japser. Maar het is vooral een minstens zo belachelijke reactie van mij als dat Kwallekop insinueert dat dit door Antilianen gedaan is en dat het slachtoffer ook nog eens gokschulden zou hebben. Daarbij niet schuwend een hele bevolkingsgroep als lui neer te zetten.

  Ik dacht ook daar gewoon even in mee te doen. Dacht dat we gewoon zinloze reacties aan het geven waren 🙂

 16. Leer eerst is lezen voor dat je over andere begint voorin genomen kwal . Je lijkt op jasper met zijn dader bescherming . >:( ik som allenig maar al de aannames en geruchten op . Maja jullie zeiken allenig maar op mensen met andere mening hier en beschuldige van rassisme terwijl jullie laffe honden die overval plegen en anderen in mekaar schoppen beschermen . >:(

 17. Gelukkig hou je het netjes en maak je een beetje een fatsoenlijk onderbouwd punt.

  Mijn excuses….ik kan je alleen maar gelijk geven en je complimenteren met je naamkeuze!

 18. Ik weet dat ik niet zo goed ken schrijven omdat ik al jong van school moest omte werken maar ik heb wel me bedrijf op gebouwd . Moeten mensen daar dan maar steeds over zeiken ? Heb je zelf geen gebreken ? Schande als dat je je zelf beter vind als een ander >:(

 19. Ga maar lekker door met zeiken en zuigen jaspertje laat allenig maar zien dat je kleine kind ben met als doel om te stangen . Kots figuur . >:(

 20. Ik lig dubbel vanwege jullie onzinnige reacties!🙄 eigenlijk interesseert het mij niet eens, zal heus we een gevalletje karma zijn.. I love karma😄 en soms moet je karma een handje helpen.

Reacties zijn gesloten.