PEC Zwolle verliest in Deventer

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zondagmiddag de derby tegen GA Eagles verloren. In Deventer werd de uitslag 3-2. Voor Zwolle scoorden Stef Nijland en Tomas Necid. Jans: "We zeiden in de rust "niet opgeven". Dit jaar had er meer in gezeten, maar het waren gewoon stomme verdedigende fouten!"

De thuisclub startte was al binnen 7 minuten succes. Jeffrey Rijsdijk tikte de bal resoluut langs doelman Warner Hahn: 1-0. Weer 7 minuten stond de 2-0 op het scorebord Na een scrimmage schoot Lewis de bal binnen. Via Stef Nijland kwam PEC Zwolle terug in de wedstrijd. Hij schoot van ver de 2-1 binnen. Meer dan twee kansen waren er tot dat moment niet voor Zwolle. Bart Vriends kopte na een half uur de bal hard achter Hahn: 3-1. Jans kreeg in de rust de kans de boel weer op scherp te zetten bij zijn ploeg. Dat leek te lukken. Zwolle had de wedstrijd in de tweede helft beter onder controle, maar tot grote kansen leidde dat aanvankelijk niet. Mede door de inbreng van Wout Brama drong PEC wel meer aan en de 3-2 viel ook via de Tsjech Tomas Necid. Brama kreeg nog een grote kans op de 3-3, maar de middenvelder schoot hoog over.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

47 gedachten over “PEC Zwolle verliest in Deventer”

  1. Tip: een keer de avond voor de wedstrijd niet uitgaan, ben je een stuk scherper op zondagmiddag. Probeer het volgend weekend eens, anders staan we volgende week zondag weer met lege handen.

  2. Bericht door zwolluh, op 19 oktober 2014 17:17
    Mike, wie zijn er zaterdag uitgeweest dan??

    Ik ga natuurlijk geen naam op het Internet gooien, maar een nadeel van social media is dat tegenwoordig bijna niets meer verborgen blijft. Dus wanneer een vriend, van een vriend een bericht op FB liked, zie ik dat ook.

  3. Waarom zou @Mike geen naam noemen, die speler benadeelt toch openlijk PEC, of niet dan? Dan moet het ook maar openlijk bekend worden, als dat het al niet is. Wie kan wel de naam noemen?

  4. @Leonardo: Het zou naar mijn idee juist van intelligentie getuigen wanneer je beseft dat de reactie van FP Zwolle een uiting van frustratie is na een verloren partij van zijn geliefde club PEC. Met dat besef zou een reactie daarop, met een verwijzing naar mogelijk alcohol gebruik, hoogstwaarschijnlijk werken als ‘olie op het vuur’. Wie ben trouwens jij om te bepalen wat nodig is. In Deventer schreeuwde men dat Lukoki Ebola had en dat de moeder van Nijland een hoer was, was dat volgens jou nodig Leonardo. Ik heb zo’n vermoeden van wel.

  5. Beste FP Zwolle; dus omdat jij teleurgesteld bent in het resultaat vasn de wedstrijd van vanmiddag begrijp ik, maar is het dan nodig om de mensen in Deventer dom te noemen en om Deventer, Gayventer te noemen? Dat lijkt mij niet. Ik haat dat hele opgefokte randgebeuren rondom voetbalwedstrijden, zoals bv. kwetsende spreekkoren en vechtpartijen. Daarom reageer ik zoals in mijn eerste reactie op jouw eerdere uitlatingen. Ik hoop dat je deze nederlaag snel verwerkt hebt, in de sport hoort verliezen er ook bij. Wen er maar aan.

  6. Heb vandaag de wedstrijd in een Zwolse horecagelegenheid gezien. Ook daar heb ik misselijkmakende opmerkingen richting Deventer gehoord. Dat primitieve gedoe zal wel bij het hele voetbalgebeuren horen.

  7. Ik vind het allemaal niet zo grappig. Weer slecht begonnen aan de wedstrijd. Ik vond dat de verdediging het verschil maakte en dat bedoel ik niet positief…. Alle vier grote fouten zien maken, zelfs Broerse deelde mee in de malaise.

  8. Grappig? Te triest voor woorden dat Van Polen zich zo laat gaan, blijkt een oude man te zijn die hij het ziekenhuis heeft ingeschopt! Laten we het vooral eerst eens over ons eigen gedrag hebben voordat we weer naar Deventer wijzen!

  9. Van Polen valt door de mand. Liever geen joker gebruiken in ‘dat dorp’, maar wel in A’dam. De geruchten gaan al langer dat Bram zich idd liever in bepaalde delen van het Amsterdamse uitgaanscircuit begeeft;).

    Jammer dat een aanvoerder zich na een zeer matige wedstrijd zo laat gaan, anti-reclame voor PEC.

  10. Hij schoot een bal in het publiek en raakte daarbij een
    oudere man tegen het hoofd. Hij heeft al excuus aangeboden
    en schrok er zelf ook van.
    Wat een drama maken jullie hiervan zeg…
    Niks mis met ‘onze Bram’..:D:D

  11. “, zelfs Broerse deelde mee in de malaise.”, Tevreden?

    zelfs?
    Broerse is zwaar over de top, en kan het tempo! van de eredivisie niet meer aan; zie gisteren 1e en 2e tegendoelpunt.

  12. Wat een gezeur inderdaad, is natuurlijk wel triest voor die oude man, maar je mag toch wel een bal wegknallen uit frustratie? Verder had PEC in de wedstrijd zelf meer frustratie moeten hebben en blijf er bij dat ze daar verderop triester zijn dan hier!

  13. Sjongens, het eerste kwartier was weer net als vorig seizoen.
    Slapperdepappie!!

    Daarna ging het wel iets beter maar als je zelf niet zuiver je kansen afmaakt, te vaak en te traag breed speelt en iedere kans die je weg geeft een goal wordt…
    Goeie goals van Nijland en Necid trouwens, daar was niets mis mee.
    Er werden gewoon domme fouten gemaakt en in de opbouw duurde het weer veel te lang. Dan ga je daar niet winnen.

    Teleurstelling en onbegrip over deze wedstrijd overheerst nu nog bij velen maar daar komen ze vast wel overheen. Het zal wel moeten want Heerenveen staat volgende week op de stoep!
    En tegen Heerenveen wil ik nou wel eens drie punten halen, vooral thuis.

    Bram was duidelijk erg boos na de wedstrijd en straalde dat ook uit bij een interview wat ik zojuist heb gezien. Prima, het zou hem wat mij betreft niet sieren als hij niet boos zou zijn na weer een slechte prestatie in Koekdorp.

    Beetje onhandig dat je dan iemand tegen z’n hoofd raakt als je een bal een peer verkoopt en ongelukkig dat het een wat ouder persoon betreft. Maar daar is Bram zelf al achteraan gegaan. Zoals het hoort! Dan hoeft de rest zich er niet meer druk over te maken, toch?!
    Als je bij de Egels, of eigenlijk overal naar het voetbal gaat kijken dan kun je nou eenmaal wel eens een bal in de tribune verwachten. Risico van het vak.

  14. @ drama, Tot gisteren haalde Broerse altijd minimaal een voldoende. Is een rots in de branding, komt voetballend goed mee en weet prima positie te kiezen! Conclusie; we mogen onze handen dicht knijpen met Joost.:D:D

  15. Netjes dat van Polen zijn excuses wil maken aan het slachtoffer van zijn onvolwassen reactie na een nederlaag tegen Go Ahaed, vermoedelijk heeft hij zich in de aanloop naar deze derby teveel op laten fokken door het kleine deel van de Zwolle-fans, wat deze derby op nogal overspannen wijze benadert. Een profvoetballer heeft een voorbeeldfunctie, zowel op als buiten het veld. Dat sommige reageerders hier dit wangedrag goedkeuren of het zelfs grappig vinden snap ik niet. Ze gooien daarmee de goede naam die PEC Zwolle heeft opgebouwd, te grabbel. Dom volk een ander woord heb ik daar niet voor. Gelukkig heeft PEC een hele grote schare echte fans die zich niet bedienen van kwetsende spreekkoren of andere vormen van wangedrag. Zij accepteren dat hun club ook weleens kan verliezen en zo hoort het.

  16. @Tevreden ; bekijk de tegendoelpunten bij hoek- en vrijeschoppen dit seizoen maar. Regelmatig scoort z’n directe tegenstander omdat Broerse zich verkeerd opstelt, en dan niet meer kan corrigeren.;)

  17. @BE21: Wat vervelend voor je, er zitten iedere 14 dagen namelijk meer dan 10.000 supporters zoals ik in het IJsseldelta-stadion. Zij komen alleen voor het voetbal.:D:D:D

  18. Ach Brammetje, jouw cluppie heeft gisteren met 3-2 gewonnen van de onze.
    Geniet toch lekker van dit eenmalige hoogtepunt voor jullie in dit seizoen i.p.v. de boel hier te dramatiseren.
    Het is overduidelijk een ongelukkige actie van van Polen die voort is gekomen uit frustratie, niet goed te praten, maar wel veel anders dan de doelbewuste provocerende en beschamende ‘brommergebaren’ van die reservedoelman van de Egeltjes vorig seizoen.
    Dat ventje had juist een langdurige schorsing moeten krijgen.

Reacties zijn gesloten.