Eventplaza IJsbeelden Festival gratis toegankelijk

Zwolle – Het IJsbeelden Festival in Zwolle, dat als thema ‘World in Motion heeft, is op zich al reden genoeg om een reis naar Zwolle te ondernemen. Maar de organisatie zet alles in om uw bezoek aan het IJsbeelden Festival, dat aanwezig is van 6 december 2014 tot en met 25 januari 2015, tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Het gratis toegankelijke Eventplaza zorgt niet alleen voor winterse hapjes en drankjes, maar biedt ook plaats aan diverse attracties; een plek om te genieten en er is plezier voor alle leeftijden. Ook als u niet de winterse ijs- en sneeuwpracht komt bewonderen.

Zo’n 20 procent van de 6.500 m² grote historische NS-werkplaats bij Station Zwolle wordt ingenomen door het IJsbeelden Festival. De resterende ruimte is omgedoopt tot het Eventplaza. Voor het bezichtigen van de imposante ijs- en sneeuwbeelden moet toegang worden betaald, maar het Eventplaza is gedurende de openstellingsperiode van het IJsbeelden Festival gratis toegankelijk. U kunt hier terecht zo vaak als u zelf wilt.

Het Eventplaza is een prima plek om even bij te komen van de ijspret en te genieten van de lekkerste winterse dranken en gerechten. Een heerlijke erwtensoep of een warme apfelstrudel maken het winterse gevoel compleet. Al genietend kunt u rustig napraten over al het moois wat u gezien heeft, gewoon even bijkletsen met een vriendin of lekker uitrusten terwijl uw kinderen plezier beleven aan de vele attracties.

Want voor de jeugd heeft het Eventplaza enorm veel te bieden. Wat te denken van een bioscoop waar heuse films vertoond worden, diverse kermisattracties, springkussens en een gaming zone. De Warner Gaming Zone biedt de mogelijkheid om LEGO games te spelen, zoals LEGO The Movie, LEGO Marvel en Batman III. Het mooie is dat niet alleen de toegang tot het Eventplaza gratis is, ook alle attracties zijn gratis.

Het Eventplaza (inclusief het IJsbeelden Festival) is ook een geweldige plek voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, recepties of verjaardagsfeesten! Voor meer informatie hierover, mail naar info@organisatieteam.nl. Daar kan men ook informatie inwinnen over de vele mogelijkheden en speciale groepskortingen.

IJsbeelden Festival

De reusachtige ijsblokken voor het IJsbeelden Festival in de historische NS-loods bij het station van Zwolle zijn inmiddels gearriveerd. Vanaf vrijdag 21 november gaat een team van veertig internationale en Nederlandse kunstenaars aan de slag om de 250.000 kilo ijs en 250.000 kilo sneeuw om te toveren tot opzienbarende voertuigen, vliegtuigen en vaartuigen door de eeuwen heen.

Elk kunstwerk van ijs en sneeuw vertelt een uniek verhaal waar de bezoekers als vanzelf onderdeel van worden. Zien, doen én beleven, dat is wat bezoekers van het IJsbeelden Festival in Zwolle mogen verwachten. Beleef de fatale eerste reis van de Titanic of maak de eerste landing op de maan nog een keer mee. Aanschouw de schoonheid van voertuigen uit de tijd van de Industriële Revolutie of geef gas in een Formule-1 auto. Zo maar een greep uit de imposante kunstwerken.

Openingstijden
Het IJsbeelden Festival vindt plaats van zaterdag 6 december 2014 tot en met zondag 25 januari 2015. Buiten de kerstvakantie zijn de indrukwekkende en metershoge ijs- en sneeuwbeelden van dinsdag tot en met vrijdag te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de kerstvakantie is het IJsbeelden Festival dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur, dus ook op de beide kerstdagen. Op Nieuwjaarsdag is het IJsbeelden Festival gesloten.

Entreeprijzen
De entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 12,50. Voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar kost een kaartje € 8,50. Kinderen tot vijf jaar mogen onder begeleiding van een ouder het festival gratis bezoeken. Deze prijzen zijn inclusief toegang tot het speel- en cateringgebied.

Kaarten zijn vanaf 13 oktober online te koop via www.ijsbeelden.nl. Aan de kassa worden ook kaarten verkocht. Het speel- en cateringgebied is te allen tijde vrij toegankelijk.

Het is ook mogelijk om via de NS Spoorvoordeelwinkel aan kaarten te komen. Volwassenen betalen € 25,- voor een treinreis naar Station Zwolle (vanuit heel Nederland) en toegang tot het IJsbeelden Festival. Voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar kost een combiticket € 5,-. Onder de 5 jaar is gratis. Deze actie is uitsluitend geldig in combinatie met een volwassenenticket. Tickets zijn te bestellen via www.spoordeelwinkel.nl.

Meer informatie over het IJsbeelden Festival is te vinden op www.ijsbeelden.nl.

Kortom: een uitstapje naar het IJsbeelden Festival in Zwolle staat garant voor een leuk en gezellig dagje uit met de hele familie! Niemand hoeft zich in Zwolle te vervelen!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Eventplaza IJsbeelden Festival gratis toegankelijk”

Reacties zijn gesloten.