Situatie tweede slachtoffer steekpartij stabiel

Zwolle – Met het tweede slachtoffer van de steekpartij van afgelopen dinsdag, waarbij een Bulgaarse muzikant om het leven kwam, gaat het relatief goed. De 57-jarige Zwollenaar en begeleider bij stichting Philadephia Zorg was op het moment van het incident met twee cliënten in de supermarkt. Hij sprak de dader aan op zijn gedrag en werd zelf slachtoffer. Ondanks het feit dat hij drie keer gestoken werd is hij aan de beterende hand.

Vrijdag schrijft dagblad De Stentor dat de muzikant 25 keer gestoken is door de 17-jarige jongen. Zijn vrouw was en is in Zwolle. De muzikant heeft vier getrouwde kinderen, drie dochters en een zoon. De gemeente Zwolle gaat ervoor zorgen dat zijn lichaam naar Bulgarije vervoerd wordt. De Vrienden van de Herberg zijn inmiddels een actie gestart om het vervoer van de familieleden te betalen en zijn gezin te ondersteunen. U kunt daarvoor een bijdrage geven via NL69 RABO 0110 0315 39 t.n.v. Stichting Vrienden van de Herberg, o.v.v. straatmuzikant.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Situatie tweede slachtoffer steekpartij stabiel”

  1. wat fijn voor de man dat hij stabiel is.
    geld inzamelen?? wat dacht je van die 17 jarige dader zijn rekening leeg laten halen , spaargeld en verder werken voor alle financiële gevolgen voor de nabestaanden! Wat een stumper die 17 jarige. keihard straffen .
    met de amerikaanse methode (ketting om de enkels, oranje pakje aan en onkruid trekken!) en dan vervolgens elke dag in de cel enkel eruit om te werken met de boeien om.

  2. Wat heeft iedereen toch een grote mond over de dader. Niemand weet hoe het werkelijk gebeurt is. Wat is er aan voorafgegaan? Iedereen veroordeeld hem omdat hij bij het RIBW volterbeek zat. Daar zitten nog veel meer mensen met ernstige psychische problemen maar die doen waarschijnlijk geen vlieg kwaad!!!! Er zijn 2 kanten aan dit verhaal!!!

Reacties zijn gesloten.