Winterconcert De Bazuin

Zwolle – De winter en de aankomende kerst maken hun intrede. Hoogste tijd om te genieten van warme klanken. Komt u allen op vrijdag 12 december om 20.00 uur naar de Oosterkerk aan de Bagijnesingel te Zwolle voor een fraai winterconcert van Harmonieorkest De Bazuin.

De kaarten zijn 7,50 euro per stuk. Het A-orkest van De Bazuin brengt uiteenlopende muziek ten gehore van Gabriel Fauré, Gustav Holst tot filmmuziek van Frozen en Braveheart. Ook zullen er enkele traditionele kerstliederen en verrassende Japanse kerstliedjes ten gehore worden gebracht. Ook de jeugd van De Bazuin zal zich laten horen. Het concert zal worden afgesloten met een informele borrel waar u kunt luisteren naar verschillende blaasensembles.

Oudejaarsoliebollen
Oud en nieuw komt er weer aan. Bestel uw oudejaarsoliebollen bij Chr. Harmonieorkest de Bazuin en steun hiermee onze vereniging! U betaalt maar €7,50 voor een zak van 10, 1e klas oliebollen. Voor het opvragen en insturen van uw bestelformulier stuurt u een mail naar onze Activiteitencommissie via acbazuin@gmail.com. Uw bestelling dient uiterlijk vrijdag 26 december binnen te zijn De bestelde oliebollen liggen dinsdagmorgen 30 december tussen 10.00 en 12.00 uur klaar in ons verenigingsgebouw ‘De Bazuin’ aan de Jupiterstraat 8a.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)