Kerstspeurtocht voor kids in het Stedelijk Museum

Zwolle – Net als vorig jaar heeft Stedelijk Museum Zwolle ook nu weer een speciale kerstspeurtocht gemaakt. Het bijzondere van deze speurtocht is dat je aan het eind bij de balie een kleine verrassing als beloning krijgt. Dus heb je in de kerstvakantie zin om in het Stedelijk Museum Zwolle even flink te puzzelen, kom dan langs en laat je verrassen. 

kerstspeurtocht_stedelijk_museum_zwolle.jpg

Behalve deze speurtocht zijn er nog verschillende andere, waar geen speciale verrassing aan gekoppeld is. Je kunt bijvoorbeeld met een algemene speurtocht of een dierenzoektocht aan de slag. Maar ook in de tentoonstellingen over Lodewijk Napoleon in het Drostenhuis en de Sassenstraat in de tentoonstellingszaal op de eerste verdieping in het nieuwere deel van het museum valt aan de hand van een speurtocht heel wat te ontdekken. Naast de entree van € 2,50 betaal je voor de kerstspeurtocht een kleine toeslag van € 0,50.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Kerstspeurtocht voor kids in het Stedelijk Museum”

  1. Ik begrijp dat gebruik van het woord kids nooit zo goed. Zijn dat een leuker soort kinderen en waarom wordt er gekozen voor een Engels woord? Vragen, vragen??

    Ik stel een mooi Vlaams alternatief voor: kleinmannen

Reacties zijn gesloten.