Speciale Kerstspeurtocht Stedelijk Museum

Zwolle – De kerstvakantie is in aantocht. Jong en oud kunnen ook tijdens deze periode goed terecht in het Stedelijk Museum Zwolle om volop kunst en cultuurhistorie op te snuiven.

2013-12-12_kerstspeurtocht_stedelijk_museum_zwolle.jpg 

Vanaf zaterdag 21 december ligt er bij de balie van het museum aan de Melkmarkt een speciale kerstspeurtocht voor de kinderen klaar. Anders dan de speurtocht die standaard meegenomen kan worden door kinderen wanneer u het Drostenhuis gaat bekijken, heeft deze speurtocht een totaal andere opzet. Bovendien ligt aan het eind, terug bij de balie, een lekkere verrassing te wachten.

Nadat u en de kinderen hebben genoten van de grappige animaties van Douwe Dijkstra, stapt u het Drostenhuis binnen met de kerstspeurtocht. Omgekeerde volgorde kan natuurlijk ook en heeft u genoeg gezien en gedaan? In het museumcafé is koffie/thee en chocolademelk te koop. En wilt u het echt bijzonder maken, dan neemt u er gewoon een lekker taartje bij.

Kortom alle reden om in de kerstvakantie met uw (klein)kinderen een bezoek aan het Stedelijk Museum Zwolle aan de Melkmarkt 41 te brengen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)