Lege dozen gezocht voor kerstpakkettenactie

Zwolle – Dit weekend is bij tien supermarkten in Zwolle de grote Zwolse kerstpakkettenactie van www.KerstZwolle.nl. Het doel? Meer dan 1000 kerstpakketten maken voor minima in Zwolle. Dat is onder meer voor de gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank Zwolle. Hiervoor worden boodschappen ingezameld.

De inzameling heeft vrijdag al veel boodschappen opgeleverd door de gulle bijdragen van duizenden Zwollenaren. Ook zaterdag 13 december wordt ingezameld. Samen moet dat genoeg levensmiddelen opleveren voor alle kerstpakketten. Meer dan 400 vrijwilligers zijn hier twee dagen lang heel druk mee. Uiteraard is het fantastisch als ook zaterdag door Zwolle weer gul wordt gegeven voor de actie. Er is echter nog iets anders nodig: stevige lege dozen! De vrijwilligers die inzamelen hebben voor het inzamelen op zaterdag meer dozen nodig. De dozen zijn zaterdag nodig voor het inzamelen en het transport van de vele duizenden boodschappen. Heeft u als Zwollenaar of Zwols bedrijf stevige (grote) dozen, bananendozen of verhuisdozen? Breng deze dan zaterdag alstublieft naar supermarkten waar wordt ingezameld!

De deelnemende supermarkten zijn alle acht Zwolse Jumbosupermarkten en in Zwolle Zuid ook de C1000 en de AH. 

Alvast bedankt – voor de boodschappen en de dozen – namens alle vrijwilligers die hard aan het werk zijn voor de kerstpakkettenactie! 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Lege dozen gezocht voor kerstpakkettenactie”

Reacties zijn gesloten.