Kerstdiner voor de 25e maal in de WRZV Hallen.

Zwolle – Op dinsdag 23 december as. organiseren De Vrienden van Herberg in de WRZV hallen het jaarlijkse kerstdiner voor mensen met een laag inkomen en natuurlijk voor al die mensen die behoefte hebben aan een warme en gezellige kerstavond.

Het kerstdiner wordt nu alweer voor de 25e maal georganiseerd.

"We zijn er niet trots op, maar verwachten ook dit jaar zeker zo’n 500 gasten te kunnen verwelkomen, waaronder gezinnen met jonge kinderen", aldus mede organisator Freddy Eikelboom.

Joop van Ommen (Vrienden van de Herberg) vertelt dat: "Het organiseren en het bekostigen van het kerstdiner staat natuurlijk niet op zichzelf. Dit is afgelopen jaren tot stand gekomen en ook dit jaar, dankzij donaties van betrokken mensen in en buiten de stad, particulieren, bedrijven en mooie initiatieven zoals onlangs in Hedon"

Eikelboom vervolgt: "Ook dit jaar worden wij mede ondersteund door De Koningskerk uit Zwolle- Zuid, die het initiatief Kerst Zwolle succesvol hebben opgezet, met als doel dat alle bezoekers op deze avond een kerstpakket in ontvangst kunnen nemen. Het is mooi om te zien dat vele Zwollenaren hier een bijdrage aan leveren op dit moment of hebben geleverd".

Tijdens deze fantastische avond zijn er net als voorgaande jaren wederom veel betrokken Zwollenaren en ook (lokale) bestuurders, zoals tweedekamerlid Arie Slob, Gedeputeerde Eddy van Hijum, Voorzitter PEC Zwolle Adriaan Visser, die uiteraard belangeloos meehelpen om de aanwezigen een fantastische kerstavond te bezorgen.

Tot slot geeft van Ommen aan: "Het is hartverwarmend te zien hoeveel vrijwilligers willen meehelpen om deze mensen een fantastische avond te bezorgen". 

Naast een heerlijk driegangen kerstdiner hopen wij alle aanwezigen ook dit jaar weer te kunnen voorzien van een goed gevuld kerstpakket, leuke avond met gezellige kerstmuziek.

Burgemeester Henk Jan Meijer zal deze avond het openingswoord verrichten en samen met Joop van Ommen de aanwezigen van harte welkom heten. 

Het kerstdiner begint om 18.00 uur en aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Zaal is open vanaf 17.30 uur.

Voor meer informatie www.stichtingvriendenvandeherberg.nl, info@vriendenvandeherberg.nl , 038-4226129.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)