Met 106 km/h over de Middelweg, rijbewijs kwijt

Zwolle – Zondagmiddag 21 december is het rijbewijs ingevorderd van een 31-jarige automobilist uit Zwolle i.v.m. te hoge snelheid.

politie_logo_4.jpg 

Op de Middelweg reed hij met een snelheid van 106 km/u. waar een maximumsnelheid geldt van 50 km/u. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “Met 106 km/h over de Middelweg, rijbewijs kwijt”

  1. volgens de belijning twee strepen naast elkaar mag je daar 80, ze vertelden toen dat ze het daar mee makkelijker wouden maken zodat je een de belijning kon zien hoe hard je ergens mag rijden. op heel veel plekken kloppen dan de belijning niet, kun je dan daar de wegbeheerder een boete voor geven.

  2. Volgens mij is het zo dat er binnen de bebouwde kom max 50 km/h is toegestaan tenzij anders aangegeven zoals een deel van de Ceintuurbaan waar een stuk 70 km/h is.

  3. De dubbele belijning op de weg geld alleen als 80 weg als er langs de zijkanten van de weg ook belijning is. Op de middelweg is deze belijning niet aanwezig en dus de standaard snelheid van 50 binnen de bebouwde kom geld hier. Met een inhaal verbod welke net als de snelheid geregelt genegeerd word. Ze mogen van mij wel vaker controleren.

  4. op de Middelweg wordt in z’n algemeenheid veel te hand gereden, zet er minstens 2 camera’s neer, dan gaat de snelheid gegarandeerd naar beneden.

  5. Eigenlijk moet je zo iemand ook geen scootmobiel later laten besturen want bij dat soort gasten weet je het nooit..Die p…l is zijn rijbewijs kwijt en hopelijk voor lange tijd!!!

  6. Deze donker gekleurde BMW zat ineens in mijn bumper. Ik heb hem nooit zien naderen zo hard reed hij. Ik schrok me een hoedje. Hij ging bij de verkeerslichten ter hoogte van het Celeanum rechtsaf. Gevolg door een politie motor 😀

  7. Och, ik begrijp het misschien wel een beetje, soms zijn de snelheidsbeperkingen ook totaal onredelijk. Dat als gegeven, kan ik me voorstellen dat iemand de ‘geboden’ meer als ‘adviezen voor de gemiddelde bestuurder’ gaat zien. Als iemand echt verantwoord zelf de nodige afwegingen achter het stuur maakt -en kan maken-, dan is er ruimte lijkt mij. Nou zeg ik niet dat je op de Middelweg 130 kan gaan rijden. Misschien zou er een extra rijbewijs/rijexamen moeten komen voor degenen die dermate deskundig in het verkeer zijn dat ze zelf de snelheid mogen bepalen.

  8. Uit ervaring weet ik dat de massa van de verkeersdeelnemers helemaal niet reageert op speedy manoeuvres.
    Ik heb dat extra examen al gehaald 🙂

  9. Als je zelf de snelheid mag bepalen, dan is het einde zoek. Er zijn nou eenmaal regels nodig. Ik ben het eens dat 50 km/uur langzaam is op de Middelweg. In ieder geval het stuk van de brug stadshagen tot het stoplicht bij het celeaneum.

  10. Iets zegt mij dat de chauffeur uit het nieuwsbericht ook zo iemand is die vindt dat hij zoooo’n vaardige chauffeur is dat hij zelf best kan bepalen hoe hard hij mag. Er zijn vast een boel kundige chauffeurs die het zelf in zouden kunnen schatten maar er zijn nog meer van dit soort sjonnies die dit van zichzelf vinden omdat ze altijd het geluk hebben gehad dat hun achterlijke manoeuvres nooit tot slachtoffers hebben geleid door puur geluk.

    De snelheid zelf mogen bepalen door deskundige chauffeurs is iets wat al bestaat. De deskundige chauffeurs in kwestie heten “politie” en “ambulancepersoneel” en krijgen er speciale trainingen en regelgeving voor mee.

    Verkeer werkt alleen als je weet wat je van elkaar kan verwachten, qua snelheid bijvoorbeeld. Hulpdiensten hebben niet voor niets zwaailichten om de rest van het verkeer te waarschuwen dat zij mogelijk ander weggedrag vertonen.

    Ik ben wel voor een grote roze zwaailamp voor al die mannetjes die vinden dat ze ook wel zo goed kunnen rijden. Weten wij ook dat er weer een testosteron-sukkeltje aan komt. 8)

Reacties zijn gesloten.