Opening Resto VanHarte in De Enk

Zwolle – Donderdag opende Resto VanHarte Zwolle een nieuwe locatie in het centrum van Zwolle, in wijkcentrum De Enk. Donderdagavond was daar de feestelijke opening, die aan elkaar gepraat wordt door theatermaker en ras-entertainer Willem Gunneman. Wethouder Jan Brink was bij de opening aanwezig.

dsc_5251.jpg 

Met de opening van het nieuwe Resto sluit de locatie in De Terp. Restomanager Cora Straatman: "We zijn enorm blij met ons nieuwe onderkomen. Deze verhuizing geeft ons de kans om in Zwolle een breder publiek te bereiken. Assendorp is een gevarieerde wijk waar studenten, ouderen, gezinnen, ondernemers en kunstenaars wonen. Wij hopen ze allemaal te mogen verwelkomen in het Resto in wijkcentrum De Enk. Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact te brengen. Ik zou zeggen: trakteer jezelf eens op een gezellig avondje uit met een heerlijke diner en gevarieerd gezelschap aan tafel. Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor." De opening werd muzikaal omlijst door BPM Menno Beijer. Voor de keukenbrigade was er een gratis kookboek.

dsc_5233.jpg

dsc_5246.jpg

dsc_5236.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Voortaan zijn alle Zwollenaren elke maandag en donderdag welkom in Resto VanHarte Zwolle, wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

dsc_5230.jpg

dsc_5239.jpg

dsc_5242.jpg

dsc_5248.jpg

dsc_5253.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Opening Resto VanHarte in De Enk”

Reacties zijn gesloten.