PEC Zwolle wil verder met Ron Jans

Zwolle – Tijdens het trainingskamp in Zuid-Afrika heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Adriaan Visser, Gerard Nijkamp en Ron Jans. Inzet van het gesprek betrof de toekomstige samenwerking tussen de club en trainer. Durende de conversatie werd er teruggeblikt op de tot nu toe zeer succesvolle periode samen en kwamen toekomstige ambitie aan de orde. Zowel de directie als trainer zijn zeer gemotiveerd om daar ook het komende seizoen 2015-2016 invulling aan te geven. 

De komende weken worden de afspraken verder concreet gemaakt. Dit houdt in dat PEC Zwolle en Jans er op vertrouwen, de zo succesvolle samenwerking het komende seizoen te continueren. PEC Zwolle wil de komende seizoenen doorgroeien naar een positie als stabiele middenmoter in de Eredivisie. De club richt de pijlen daarmee op een structurele plaats tussen plek 8 en 12 op de ranglijst. Om dit te realiseren dienen er zowel op financieel, organisatorisch als technisch vlak stappen gezet te worden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “PEC Zwolle wil verder met Ron Jans”

  1. Tussen plek 8 en 12? Waar is de ambitie? We staan nu 4e!
    Of nemen de heren al vast een voorschot op het vertrek en gemis van enkele belangrijke spelers? Ai ai ai.

  2. Tussen plek 8 en 12 is gezien het budget realistisch. Dat er bijzondere dingen gebeuren in Zwolle is een feit. Dat we nu 4e staan is prachtig. Maar als je stelt dat PEC zijn voortouw neemt op het gemis van eventuele spelers heb je echt niet goed opgelet. Welke spelers zijn er de afgelopen jaren al niet vertrokken waarvan we dachten dat het elftal niet zonder kon..? Kijk alleen maar eens naar Twente, dat is onderhand klein PEC geworden!!

    Al snel wordt er vergeten waar we vandaan komen. We spelen nog maar net weer in de ere en hebben nu al dikke prijzen te pakken en naam gemaakt. Voorlopig met 2 benen op de grond en vol vertrouwen de toekomst in!!

    Forza PEC!!

  3. Ron Jans twijfelt over contractverlenging bij PEC Zwolle
    Sport| woensdag 04 februari 2015 10:53
    ZWOLLE – Trainer Ron Jans twijfelt nog of hij zijn aflopende verbintenis bij PEC Zwolle wil verlengen. ‘Mijn contractverlenging is geen formaliteit, zoals het ook niet honderd procent zeker is dat ik blijf’, zegt hij tegen Voetbal International.

    De succesvolle coach wil in de gesprekken met de club weten wat het toekomstperspectief bij de huidige bekerwinnaar is. ‘Zoals het afgelopen jaar zal het nooit elk jaar gaan. Maar zijn we wel in staat de kwaliteit van het elftal hoog te houden? Kunnen we de randvoorwaarden zo invullen dat spelers zich hier optimaal kunnen ontwikkelen? Hoe ziet de toekomst er financieel uit? Over dat soort onderwerpen zijn we in gesprek’, zegt hij.

    Buitenlandse club
    Jans onthult verder dat zich een buitenlandse club bij hem heeft gemeld. ‘Het is ook alweer van de baan. Ik hoop er met Zwolle uit te komen, in de tussentijd praat ik niet met andere clubs.’

Reacties zijn gesloten.