Zilver voor Michel Mulder op NK Sprint

Zwolle – Zwollenaar Michel Mulder is zondagmiddag als tweede geeindigd tijdens de NK Sprint in Groningen. Hein Otterspeer werd voor het eerst Nederlands Kampioen op de sprintafstanden 500 en 1.000 meter.

michel_mulder.jpg  

Pim Schipper werd verrassend derde in het algemeen klassement. Kjeld Nuis werd derde. Stefan Goothuis eindigde op de vijfde plaats. Tweelingbroer Ronald Mulder, terug aan het komen van een liesblessure,  eindigde als achtste. Door het zilver van de regerend Wereldkampioen Sprint Michel Mulder is deelname aan het volgende WK Sprint op 28 februari in Astana (Kazachstan) zeker! Ook zal de rappe Zwollenaar meedoen aan de WK afstanden op de 500 meter. Mulder denkt dat hij gedurende het seizoen steeds beter wordt en op weg is naar een topvorm op het WK.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Zilver voor Michel Mulder op NK Sprint”

  1. Ook zilver voor Ronald Mulder

    EK-zilver Ronald Mulder op 200 m

    Ronald Mulder heeft zilver gewonnen bij de EK inline-skaten in Wörgl en Innsbruck. De Zwollenaar moest op de 200 meter tijdrit op de weg alleen Simon Albrecht voor zich dulden. Voor Mulder was het de tweede medaille dit toernooi. Eerder eindigde hij op de baan als derde op de 300 meter tijdrit.
    Vlak voor de finale was Ronald Mulder tijdens het inrijden nog hard in aanraking gekomen met broer Michel. Ronald hield daar een pijnlijke pols aan over, maar kon toch starten. Ook Michel ging van start. Hij eindigde als vierde. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen of ze dit toernooi nog in actie kunnen komen.

    Bron: NOS.nl

Reacties zijn gesloten.