WVF hervat competitie tegen koloper DVS’33

Zwolle – Zaterdag begint VV WVF aan het tweede deel van haar avontuur in de hoofdklasse. Het eerste deel voor de winterstop was niet echt succesvol voor de ploeg uit Westenholte. WVF haalde slechts 2 punten uit 13 wedstrijden en is daarmee laatste in de hoofdklasse C.

 

Het lijkt er dan ook op dat het avontuur in de hoofdklasse beperkt blijft tot een seizoen. Hier was vooraf rekening mee gehouden en niemand  binnen deze bloeiende vereniging, die daar wakker van ligt. Het contract met trainer Freddy Smit is met een jaar verlengd. De club doet geen gekke dingen en heeft een duidelijke visie, waarbij een van  de doelstelling is om de jeugd op een hoger niveau te brengen. En wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Toch begint WVF gemotiveerd aan de tweede helft van het seizoen. Het kan terugzien op  een geslaagd trainingskamp  in het Spaanse Marbella en won afgelopen zaterdag de oefenwedstrijd in en tegen het in de eerste klasse uitkomende Nunspeet met 0-3. En juist deze overwinning moet de ploeg een goed gevoel hebben gegeven. Het is dus best mogelijk dat WVF nog voor een paar verrassingen kan zorgen en zeker  een paar overwinningen zou mooi zijn.

Tegenstander DVS’33 Ermelo , de huidige koploper, heeft heel andere ambities, deze ploeg wil graag op een zo hoog mogelijk niveau spelen en lonkt naar de Topklasse. In de heenwedstrijd  in Ermelo kon WVF voetballend goed meekomen , maar moest het onderspit delven door persoonlijke fouten. Nu de ploeg eigenlijk vrijuit kan voetballen , belooft het een aantrekkelijke wedstrijd te worden. DVS’33 Ermelo moet winnen, terwijl bij WVF alles mag en niks moet. De bal is rond en wie weet kan WVF voor een stunt zorgen tegen de koploper uit Ermelo. De wedstrijd op sportpark de Weide Steen begint zaterdag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Karremans.

 

Dick Noordman

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)