SportGala Zwolle belooft een feest te worden

Zwolle – De vierde editie van het SportGala Zwolle, zaterdag 31 januari, belooft weer een grandioos sportfeest te worden. Naast de sportverkiezingen en de ondertekening van het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle is er volop entertainment. Zo maken onder andere La CliQue uit Zwolle en DJ Martijn hun opwachting in het Landstede Sportcentrum. De populaire band Booming Piano’s sluit het sportfeest af met een grandioze pianoshow.

De presentatie op zaterdag 31 januari in het ‘Theater van de Sport’ is in handen van Hester van den Top, bekend van RTV Oost. Daarnaast fungeert Martijn Westerink als voice-over. Bij de entree worden alle bezoekers van het SportGala Zwolle welkom geheten in de stijl van het thema ‘Spin your Wheels’. ActBMX (meest vernieuwende BMX-act van Nederland) en de danseressen van DIFF Dance Centre garanderen een spectaculaire en opzienbarende opening van het vierde SportGala Zwolle.

Na afloop van het Zwolse sportfeest zorgt Booming Piano’s er voor dat op het center court de voetjes van de vloer gaan. De hoge kwaliteit, het interactieve karakter en de vaste muzikantenbezetting blijft de grote kracht van deze populaire pianoshow. Geen verzoeknummer is te gek voor deze mannen en vrouwen. Na meer dan 750 optredens weet Booming Piano’s de mensen nog steeds te verbazen.

SportGala Zwolle is een initiatief van Stichting Sportief Zwolle. De vierde editie wordt zaterdag 31 januari gehouden in het Landstede Sportcentrum. Toegangskaarten – 5 euro per stuk – zijn alléén verkrijgbaar bij het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 in Zwolle (geen pin-mogelijkheid). Kijk voor meer informatie op www.sportgalazwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “SportGala Zwolle belooft een feest te worden”

  1. Oh, en ik weet de uitslag al wel.

    Ogen dicht nu allemaal als je het nog niet wilt weten:

    Sportman: Michel Mulder; Olympisch goud en wereldkampioen
    Sportvrouw: Lotte van Beek: Olympische medaille
    Sportploeg: PEC Zwolle, geen discussie
    Sportcoach: Ron Jans

  2. Voor de organisatie zelf misschien 8) Zo van ‘kijk ons eens’.
    Verder slaat he allemaal nergens op. Michel Mulder is dit jaar al Overijssels sportman van het jaar. Tja…….

  3. Ed, wat maakt dat uit? Deze sporters leven een positieve bijdrage aan het imago van onze stad, het is mooi dat dit evenement georganiseerd wordt. Zo kan je overal wel over zeuren.

  4. Mag ik mezelf even citeren:

    Sportman: Michel Mulder; Olympisch goud en wereldkampioen
    Sportvrouw: Lotte van Beek: Olympische medaille
    Sportploeg: PEC Zwolle, geen discussie
    Sportcoach: Ron Jans

Reacties zijn gesloten.