CSE VC Zwolle verliest hoofdsponsor damesteam

Zwolle – Het damesvolleybal eredivisieteam, CSE VC Zwolle, is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Na twee seizoenen succesvol samen te hebben gewerkt met het Centre for Sports & Education, trekt deze partij zich komend seizoen terug als hoofdsponsor. Zonder nieuwe sponsor is eredivisie financieel uiterst moeizaam.

Na een indrukwekkende reeks van drie kampioenschappen op rij, promoveerde CSE VC Zwolle dit seizoen naar de eredivisie. Ook op dit niveau worden zeer behoorlijke resultaten behaald. Het team staat op de zevende plaats in de competitie en het behalen van de play offs is nog altijd realistisch. Daarnaast is de kwartfinale van de nationale beker bereikt.

De samenwerking met het CSE bood het team de mogelijkheid om topsport te bedrijven en te faciliteren, maar door het wegvallen van de hoofdsponsor staat het team komend seizoen voor een groot probleem. Aan ambitie zeker geen gebrek, maar de financiële situatie biedt zonder sponsor nauwelijks ruimte voor damesvolleybal op het hoogste niveau.

Het bestuur van VC Zwolle beraadt zich op komend seizoen en verdiept zich in verschillende mogelijke oplossingen. Partners die interesse hebben om hoofdsponsor van een eredivisie damesteam met landelijke exposure te worden, kunnen zich melden bij Gerard ter Haar, voorzitter van de sponsorcommissie, via sponsorcommissie@vczwolle.nl of www.vczwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)