PEC Zwolle door naar halve finale KNVB Beker

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft dinsdagavond na een spannende wedstrijd en een verlenging met 2-3 van SC Cambuur gewonnen. De regerend bekerhouder gaat daardoor voor de derde keer op rij door naar de halve finales van de KNVB Beker.

camzwo_5.jpg 

De eerste helft eindigde in 0-1 door een kopbal van Thomas Lam, terwijl de gastheren het betere van het spel hadden. In de tweede helft ging Zwolle goed van start en scoorde Ryan Thomas de 0-2. Oud- PEC Zwolle speler Furdjel Narsingh scoorde twee keer achter elkaar waardoor Cambuur op gelijke hoogte kwam (2-2). Bij de gelijke stand moest er verlengd worden. Doelman Warner Hahn redde daarna een aantal keren kansen van de Friezen, en ontpopte zich tot de man van de wedstrijd. Jody Lukoki maakte in de 108e minuut de beslissende treffer! Ron Jans: "Dit is echt reclame voor het voetbal. Cambuur en Zwolle zijn echte smaakmakers. Wij waren vandaag minder dan Cambuur. Hahn hield ons voor rust in de wedstrijd. Hij sloeg als een ‘King Kong’ de ballen uit zijn doel."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

25 gedachten over “PEC Zwolle door naar halve finale KNVB Beker”

  1. Trots op mijn cluppie. Dit was een moeilijke wedstrijd om een wedstrijd uit te spelen tegen die Noorse Neanderthalers en vooral omdat we nog niet compleet en ingespeeld zijn door al die blessures.

  2. Lekker boys! Cambuur speelde een betere wedstrijd vanwege thuisvoordeel en omdat ze momenteel een beter ingespeeld team hebben. Maar dan is het zo lekker om toch geniepig te winnen en voor het derde jaar op rij in de halve finale te zitten!

  3. Wat een keeper hebben wij! Zwaar onverdiend, zeer zwak gespeeld, enorm geluk gehad, Cambuur verdiende het maar…..wij doen het! Nu thuis loten tegen Excelsior of Roda en we staan in de finale!

  4. 2x een smerige overtreding inderdaad, als die gewoon rood had gekregen zoals het hoorde had je gelijk een heel andere wedstrijd gehad. Hij zal wel gedacht hebben, waar ik buiten het veld gewoon voor opgepakt wordt kan ik in het veld ongestraft doen. Nu is Utrecht degene die lacht, komen we lekker uitgeblust aan in de Galgenwaard over een paar dagen.
    Ik hoop op Excelsior-thuis, maar het zal wel weer Twente-uit worden, rond 23.00 uur weten we het.

Reacties zijn gesloten.