Aangehouden na aanbieden gestolen racefiets

Foto van auteur

Zwolle – Op vrijdagavond 30 janauri werden een 20-jarige inwoonster van Zwolle en een 22-jarige inwoner van Dalfsen aangehouden. De twee boden via Marktplaats een racefiets aan die op 29 december was gestolen uit een garagebox aan de Rhijnvis Feithlaan.

De eigenaar van de racefiets zag zijn fiets aangeboden worden op Marktplaats en nam contact op met de aanbieder. Daarnaast werd de politie ingeschakeld. Bij de zoeking in de woning en berging van de verdachten werden meer goederen aangetroffen die (vermoedelijk) van diefstal afkomstig zijn. De twee werden ingesloten op het bureau. Naar de herkomst van de goederen zal een nader onderzoek ingesteld worden. De racefiets gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Aangehouden na aanbieden gestolen racefiets”

  1. Onder het motto die pet past ons allemaal van de politie gaat de politie na inzet van de burger zelf met de eer strijken.Meer surveilances en controles door de wijken zal beter zijn .De heren zitten warmpjes in hun bolides rondjeste rijden op e ringwegen .De criminaliteit bevind zich juist op de binnenwegen.Vroeger zag je oom agent op zijn fietsje door de wijken rijden nu zie je ze nergens meer ook de wijkagent niet .Die zit uitgebreid achter zijn bureau terwijl er buiten gestolen en geroofd wordt

Reacties zijn gesloten.