Nieuw festival Lepeltje Lepeltje in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Zwolle maakt zich op voor drie dagen Bourgondisch genieten. Van vrijdag 10 t/m zondag 12 juli vindt de eerste editie van Lepeltje Lepeltje plaats. Het Ter Pelkwijkpark zal het toneel zijn van hét culturele foodfestival voor jong en oud, waarbij al de zintuigen worden geprikkeld. En het beste nieuws? De toegang is gratis!

 

lepeltje_lepeltje.jpg 

 

Bij Lepeltje Lepeltje draait alles om lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Hier vind je geen gewone eetkramen, maar mobiele keukens vanuit het gehele land, aangevuld met lokale smaakmakers uit Zwolle. Naast lekker eten kan je ook genieten van toffe live bands en dj’s terwijl je lekker op het grootse terras zit met een heerlijk speciaalbiertje of wijntje in de hand. Voor kinderen is er zelfs een speciaal kinderprogramma waarbij voldoende te beleven valt. Bovendien is er ook een markt aanwezig. Op de markt kan je spullen kopen waar je blij van wordt, omdat ze duurzaam, lokaal of gewoon leuk zijn! Je vindt er alles op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Lepeltje Lepeltje is van Van vrijdag 10 t/m zondag 12 juli elke dag geopend vanaf 12:00 uur tot laat in de avond.

Lepeltje Lepeltje is er voor en door de stad. De organisatie is vanaf heden op zoek naar Zwolse keukens, muzikanten en marktkramers. Dus heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Wil je met jouw restaurant laten zien aan Zwolle wat je in huis hebt? Of zit je in een toffe band waarvan Zwolle het verdient om jouw te mogen horen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com

Lepeltje Lepeltje is een rondreizend cultureel foodfestival. Vorig jaar vond deze voor het eerst plaats in Amersfoort. Dit jaar reist Lepeltje Lepeltje af naar maar liefst 4 steden in Nederland waaronder Amersfoort, Apeldoorn, Groningen en Zwolle. 

2 gedachten over “Nieuw festival Lepeltje Lepeltje in Zwolle”

Reacties zijn gesloten.