Workshop ademtraining voor mensen met kanker

Zwolle – Nazorgcentrum IntermeZZo Zwolle biedt een workshop ‘ademtraining’ aan. Deze is bestemd voor mensen die in hun leven met kanker zijn geconfronteerd. De groepsworkshop helpt mensen door effectieve ademtraining niet alleen om meer in balans te komen, het is ook een prettige ervaring.

 

Coach en ademtrainer Marleen van den Hout  ontwikkelde vanuit studie en ervaring  een eigen ademtechniek. Deze geeft zij in de workshop ‘Weer op adem’. En goede ademtechniek heeft een positieve invloed op het gemoed van zieke én gezonde mensen. Rust, energie en vertrouwen nemen toe. In de workshop wordt gewerkt aan een bewuste ademhaling, die ook thuis kan worden geoefend. Op den duur gaan mensen beter slapen, wordt het uithoudingsvermogen groter en neemt de concentratie toe. Ook leren de deelnemers een bewuste ademhaling in te zetten bij pijn, benauwdheid of spannende situaties.

Mensen met kanker én hun naasten kunnen de workshop volgen. Vanwege de lage fysieke belasting is de workshop geschikt voor alle leeftijden, ook voor mensen met een wat minder goede conditie. 

 

De workshop vindt plaats bij IntermeZZo aan de dr. Spanjaardweg 29 (gebouw B) in Zwolle op maandag 11 mei van 10.00-13.00 uur.

Aanmelding via info@intermezzo-zwolle.nl of (038) 424 6088. 

De kosten bedragen 5 euro per persoon.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)