Nieuwe naam voor Be Quick ’28 zomertoernooi

Foto van auteur

Zwolle – Huseyin Torunlar, eigenaar van Grillroom De Sahara aan de Melkmarkt in Zwolle, stopt als sponsor van het Be Quick ’28 zomertoernooi. De Zwolse ondernemer heeft het evenement vanaf de allereerste editie een warm hart toegedragen door zijn naam te verbinden aan het inmiddels wijds bekende zomertoernooi. Door zijn ondersteuning heeft de organisatie jaar na jaar het evenement op een hoger plan kunnen tillen.

Met ingang van de 2015 editie ondersteunen Colijn & Partners en 4C Solutions het zomertoernooi dat hiermee een nieuwe naam heeft: Colijn & Partners/ 4CSolutions Toernooi 2015. De organisatie is verheugd dat Jan Veldman ( Colijn & Partners) en Eugene Tijhaar ( 4CSolutions) hun namen verbinden aan dit prachtige toernooi, dat met deze nieuwe sponsoren wederom een stap voorwaarts in de ontwikkeling van evenement. “wWj zijn erg blij met de nieuwe naamgevers van het zomertoernooi, mooie bedrijven die passen bij een prachtig evenement” aldus voorzitter Jan Locht. Naast een nieuwe naam maakt de organisatie ook stap in de professionalisering door een samenwerking aan te gaan met de KNVB op het gebied van talentvolle scheidsrechters.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Nieuwe naam voor Be Quick ’28 zomertoernooi”

  1. Zal die vreetschuur van Hussein ook wel niet lang meer bestaan is ook iedere keer gedonder.Ding ziet er trouwens ook niet uit als je er langs loopt.

Reacties zijn gesloten.