Jeugd springt uit mast waterskibaan

Foto van auteur

Zwolle – De afgelopen dag was het erg druk bij de recreatieplassen rond Zwolle. Dat de jeug daarbij altijd op zoek gaat naar uitdagingen bleek op de Wijthmenerplas. Populair is het springen vanaf de nieuwe mast midden in het water bestemd voor de waterskibaan.

waterskibaanspringen.jpg 

Het ondernemerspaar Vredeveld is momenteel aan de Wijthmenerplas een waterskibaan met strandpaviljoen/beachclub aan het realiseren onder de naam Lakeside. Cablepark Lakeside Zwolle wordt een van de modernste vijfmast-banen van Nederland. Het leent zich prima voor het beoefenen wakeboarden of waterskiën.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “Jeugd springt uit mast waterskibaan”

 1. Al een aantal dagen springen jongetjes uit die hoge mast. De gemeente, de uitbater en de reddingsbrigade doen er niets aan. Heel gevaarlijk!!

 2. Anti reclame en non nieuws! Na het zien van de masten, ben ik gelijk doorgereden naar Bussloo. Mij zien ze niet meer bij die achterlijke masten zwemmen en recreëren!

 3. Dit soort dingen lijkt mij heel normaal voor een gemiddelde puber. Beetje actie en risico opzoeken. Dat hier zo moeilijk over wordt gedaan snap ik dan ook niet.

  Dit gebeurde ook toen wij jong waren. Verschil is dat nu alles wordt vastgelegd (foto of film) en er verschillende platformen zijn om hier een mening over te geven (zoals hier)

  Lekker laten

 4. @Alexander, waarom zou je in godsnaam zo ver rijden? Zijn je wensen/eisen zo enorm specifiek dat alleen Bussloo voldoet?

 5. Manmanman wat een negativiteit weer.
  Laat die jongens lekker springen van een duikplank. Leuke bezigheid op zulke mooie dagen. Niets mis mee, tenzij het daar natuurlijk ondiep zou zijn, maar zover ik weet is daar geen sprake van.

  Laat diegenen die geen vermaak willen hebben svp naar Bussloo. Goed plan.

 6. allemaal kattekwaad is van de jeugd.

  Als je er wat van zegt gaan ze er af maar als je weer weg bent gaan ze er gewoon weer op.

  Weet toevallig dat er borden op staan van verboden en op eigen risco om te betreden of in die context

  Als de baan gaat draaien gaat er echt niemand meer in hoor.

 7. Ik vind ook lekker laten gaan hoor. Je had ook de fietser die over de Hanzeboog fietste. ’t gekke is, de waaghalsjes komen er goed vanaf, en de ongelukken met ernstige gevolgen overkomen de luitjes die denken dat wat dan ook helemaal niet gevaarlijk is.
  Denk bijvoorbeeld aan verdrinken in hetzelfde plasje.

Reacties zijn gesloten.