Jeu de Boules toernooi voor Zwolse senioren

Foto van auteur

Zwoole – In de zomermaanden organiseren de Buurtsportcoaches extra sport- en beweegactiviteiten voor senioren. “Het is gezond voor senioren en ouderen om te bewegen. Deze zomer organiseren we extra beweegactiviteiten die leuk zijn om te doen en aansluiten op de mogelijkheden van de doelgroep”, geeft buurtsportcoach Annejet Cramer van SportService Zwolle aan.

 

jeu_de_boules.jpg 

 

Vanaf 10.00 uur bent u welkom bij Jeu de boules vereniging Het Zuiderboeltje (Hyacinthstraat 68A) om op de officiële baan te spelen. Na de uitleg en een kopje thee of koffie wordt u ingedeeld in een team van 3 personen en kunt u samen met uw teamgenoten strijden om het kampioenschap. Om 12 uur wordt de ochtend afgesloten met een gezamenlijke lunch en de prijsuitreiking.

Het Jeu de Boules toernooi is een initiatief van de buurtsportcoaches van SportService Zwolle, Travers en WijZ en Klaske Oosterhoff, medewerker Welzijn- beweging en vitaliteit van Driezorg. Kosten voor het toernooi zijn 5 euro inclusief koffie of thee en de lunch. Ballen zijn aanwezig.

 

Aanmelden

Meldt u aan voor het toernooi door voor donderdag 20 augustus een mail te sturen naar buurtsportcoach@sportservicezwolle.nl of te bellen naar 038 – 4236686.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Jeu de Boules toernooi voor Zwolse senioren”

Reacties zijn gesloten.