Oproep fotografen voor Zwolse Press Photo

Foto van auteur

De World Press Photo tentoonstelling komt naar Zwolle en is van 29 januari t/m 18 februari te zien in de Broerenkerk. Daarnaast vindt er een Zwolse Press Photo plaats waarbij fotografen, burgers en kunstenaars de kans krijgen om hun werk te tonen tijdens ’s werelds grootste en meest prestigieuze fotografiewedstrijd. De organisatie van World Press Photo in Zwolle is in handen van De Muzerie, Centrum voor de Kunsten.

De Muzerie roept fotografen/ kunstenaars/burgers op om deel te nemen aan de Zwolse Press Photo tentoonstelling. De Zwolse Press Photo tentoonstelling vormt een stadswandeling langs een tiental aansprekende locaties in de Zwolse binnenstad. Het publiek zal op deze locaties het werk van de deelnemers aan de Zwolse Press Photo kunnen bezichtigen.

De organisatie vraagt de deelnemers om zich te verdiepen in de materie en om naar eigen inzicht foto’s te laten ontwikkelen die gelinkt zijn aan World Press Photo èn aan Zwolle.

Daarbij moet gedacht worden aan het fenomeen ‘fotografie’, aan de thematiek van World Press Photo en aan de gestelde criteria. De sluitingsdatum voor de gemaakte werken is 1 december 2006. Kijk voor alle informatie en deelnameformulieren op de website www.muzerie.nl/worldpressphototentoonstellingzwolle.

 

Van maandag 29 januari t/m zondag 18 februari 2007 is de World Press Photo 2006 tentoonstelling te bezichtigen  in de Broerenkerk te Zwolle!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Oproep fotografen voor Zwolse Press Photo”

Reacties zijn gesloten.