Leger des Heils zoekt collectanten

Foto van auteur

Zwolle – Het Leger des Heils zoekt collectanten in Zwolle en omgeving voor de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte. De collecte wordt gehouden van 30 november tot en met 5 december 2015.

De opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor het sociaal maatschappelijk werk van het Leger des Heils. Het grootste deel van de opbrengst wordt besteed aan projecten in Zwolle; voor het overige worden nationale en internationale projecten ondersteund. Steeds meer mensen doen een beroep op de hulp van het Leger des Heils. Bijvoorbeeld in de vorm van gebruikte kleding, voedsel of hulp bij schulpverlening. Een groeiende groep mensen heeft moeite om het hoofd boven water te houden. Bovendien voelen steeds meer mensen zich eenzaam. Het Leger des Heils wil mensen helpen die hulp nodig hebben en nergens anders terecht kunnen. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils, ongeacht achtergrond of levensovertuiging.

Het afgelopen jaar hielp het Leger des Heils bijna 60.000 mensen met professionele zorg en begeleiding: van maatschappelijke opvang tot verslavingszorg en van jeugdzorg tot reclassering. De deuren van buurtsteunpunten en korpsgebouwen staan voor iedereen open. Wekelijks worden inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en andere activiteiten georganiseerd. Voor deze projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven, krijgt het Leger des Heils geen subsidie. Daarom zoekt het Leger mensen die willen helpen met collecteren, zodat dit werk door kan blijven gaan. Onder de noemer ‘Samenleven doe je dus niet alleen’, organiseert het Leger des Heils in veel plaatsen een deur-tot-deurcollecte. Bent u tijdens de collecteweek beschikbaar en wilt u zich aanmelden om in uw wijk te collecteren? Ga dan naar www.legerdesheils.nl/collecte of bel met 036 – 53 98 175.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Leger des Heils zoekt collectanten”

  1. Het Leger des heils heeft zoveel geld op een na dat is natuurmomumenten de rijkste organisatie van Nederland. Nu nog geld inzamelen William Booth zal zich in zijn Graf omdraaien met zoveel graai gemak als het leger des heils

Reacties zijn gesloten.