Wensboom Zwolle Zuid groot suces

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – In Zwolle Zuid gingen op oudejaarsdag een aantal wensen in vervulling. Afgelopen weken konden de bezoekers van winkelcentrum Zwolle Zuid voor iemand anders een wens ophangen in de kerstwensboom in het dit winkelcentrum. Tijdens de prijsuitreiking op 31 december hingen er 130 wensen in de boom en konden er 14 wensen in vervulling gaan.

Deze actie was een initiatief van de winkeliersvereniging Zwolle Zuid, maar ondernemers van de Marslanden sloten zich bij deze actie aan met een spontane gift van euro 700,—. Ook het Hanze Orkest, Djambo Kidsplay, Autopalace en Jan Kistjes uit Dalfsen droegen bij aan het succes van dit initiatief. Zonder volledig te zijn een opsomming van de prijswinnaars: Moeder Bianca Visser wenste haar zoontje Youp meer contact met leeftijdsgenoten; moeder en zoon kregen een jaarkaart voor Djambo Kidsplay. Ellen Willems is chronisch ziek en gaat high teaen bij de Golftuin Zwolle; ook kreeg ze van een voorbijganger spontaan een workshop schilderen aangeboden.

De alleenstaande broer van Carin Ludwig mag met zijn drie kinderen een patatje gaan eten bij Kwalitaria en Jaap en Gerrit gaan binnenkort borrelen bij Brasserie Jong&Oud. Als alleenstaande moeder mag Linda Everts een nieuwe eettafel uitzoeken bij De Mooiste Meubelen en de bewoners van verzorgingstehuis De Kievitsbloem krijgen in februari een gezellige avond met oude liedjes inclusief hapjes en drankjes. Emma en Maartje Visscher kregen het voor elkaar dat hun vader volgend jaar mag dirigeren bij het Hanze Orkest.

Koos van Dalfsen heeft het syndroom van down en zal binnenkort de spelers van PEC Zwolle ontmoeten en een wedstrijd bijwonen. Jan Kistjes zal enkele meisjes een workshop geven in zijn studio, waar ze ook een liedje mogen inzingen en Dylan en Kaylee gaan binnenkort met de trein op bezoek bij hun oma in Lelystad. Hennie Geurts en de 90-jarige moeder van Carin Ludwig hebben een bos bloemen gekregen van Green Room Jan Groen en Brasserie Jong&Oud gaat een looptocht naar de top van de Alpe d’huez sponseren voor KWF kankerbestrijding. Vele mensen zijn op oudejaarsdag gelukkig gemaakt dankzij de trotse ondernemers van Zwolle Zuid en de Marslanden. Nu al heeft het bestuur van de winkeliersvereniging besloten volgend jaar weer op deze manier in actie te komen.

Hennie Vrielink

3 gedachten over “Wensboom Zwolle Zuid groot suces”

Reacties zijn gesloten.