Inspiratieavond SamenLoop voor Hoop Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Op 28 en 29 mei wordt in Park de Wezenlanden de KWF SamenLoop voor Hoop Zwolle georganiseerd. De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waar teams een etmaal lang wandelen, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

samenloop.jpg 

De saamhorigheid tussen de teamleden, (ex)kankerpatiënten, hun families en vrienden, en iedereen die wel eens iets met kanker te maken heeft gehad, maakt de SamenLoop voor Hoop tot een onvergetelijk evenement. Alle deelnemers proberen zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de KWF. Met de opbrengst wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen. Om de (toekomstige) deelnemers op ideeën te brengen op welke wijze ze zoal geld kunnen inzamelen, organiseert de SamenLoopcommissie op 14 maart een Inspiratieavond.

Tijdens de inspiratieavond worden tal van voorbeelden gegeven om voorafgaand en tijdens het evenement geld in te zamelen. Teams kunnen hun plannen delen en met elkaar bespreken.
 
De inspiratie-avond vindt plaats in hal 6 van BMA Ergonomics aan de Schoenerweg 4 te Zwolle  (ingang aan de zijkant bij de rode deur). De BMA Band verzorgt de muzikale omlijsting. Aanvang 14 maart, 20.00 uur. Meer informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/zwolle.