Outdoor modeshow tijdens koopzondag

Foto van auteur

Zwolle – Op koopzondag 3 april wordt op de Grote Markt voor Stadscafe BLIJ en onder toeziend oog van de Engel een modeshow georganiseerd. De nieuwste mode en trends zijn te bewonderen op een verhoogde catwalk op 3 verschillende tijdstippen: 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.

modeshow_3_april_zwolle.jpg 

Diverse ondernemers die lid zijn van het Citycentrum Zwolle werken samen om met deze modeshow de gasten van de binnenstad op Koopzondag extra te entertainen. Mannenmode, vrouwenmode, kindermode, lingerie, tassen, accessoires, brillen en beauty: alles komt voorbij onder het genot van een hapje. De modeshow wordt georganiseerd door enthousiaste ondernemers met als modellen grotendeels inwoners van Zwolle. Met lady speaker Lise Ilse Horstman en swingende muziek verwacht de organisatie een feestelijke opening van de lente-collectie. Lokale ondernemers zorgen tevens voor wat lekkers en aanwezigen kunnen een gratis goed gevulde goodie bag mee naar huis nemen met veel leuke aanbiedingen, maar op is op!

Het initiatief voor deze actie ligt bij een de activiteitencommissie van de binnenstad. Deze bestaat uit een aantal ondernemers en Landstede Business Boost, geïnitieerd door Citycentrum Zwolle en heeft als doel om de Zwolse binnenstad op Koopzondagen aantrekkelijker te maken en te versterken om (nog) meer bezoekers naar de binnenstad te trekken, de stad als beleving te promoten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)