Het weer: Veel zon afgewisseld met stapelwolken

Door Redactie

Zwolle – Maandagochtend start met zon, maar gedurende de ochtend ontstaan stapelwolken. Naar alle waarschijnlijkheid blijft het wel droog. Bij bijna geen wind wordt het maximaal 21 graden.

weerfoto-4-juli-2016-isala-ziekenhuis.jpg
Isala Ziekenhuis

Dinsdag hebben wolken de overhand en vallen er regelmatig buien. bij een matige noordwesten wind wordt het maximaal 19 graden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “Het weer: Veel zon afgewisseld met stapelwolken”

  1. Deze foto is bewerkt met plugins uit de Nik Collection. Die is nu gratis te downloaden op https://www.google.com/nikcollection/.
    De bewerking lijkt een combinatie van 3 of 3 simpele klik-effecten, waar te ver is in doorgeschoten, want de lucht is donkerder dan de rest en de zon staat daar wel, dus kan de grond nooit zo licht zijn, zonde.

  2. @Ilse S,

    Waar – naar mijn mening – te ver in is doorgeschoten 🙂 Ik hou hier ook niet van, maar het blijft een kwestie van smaak, denk ik.

  3. Tuurlijk is de foto bewerkt. Ik schuw er niet voor om alle fotografische middelen te gebruiken om tot mijn interpretatie van de werkelijkheid te komen. 😛

  4. Vrijwel alle foto’s van Wouter zijn bewerkt. Hooglichten omlaag, schaduwen omhoog en je foto’s hebben opeens veel meer dynamisch bereik. Dan nog wat dodgen en burnen, dehazing en een filtertje en klaar. Maar daar is helemaal niets mis mee. Net als met deze foto, die zo voor een artist representationtekening door zou kunnen gaan.
    Goegedaan 🙂

  5. @Daniel,

    Helemaal mee eens. In het analoge tijdperk deden ze het ook, alleen toen in een donkere kamer en tegen veel hogere kosten.

    Je moet er denk ik wel mee uitkijken hoeveel je bewerkt, maar dat bepaalt iedere fotograaf zelf. Zolang het niet manipuleren wordt (objecten verplaatsen etc) is wat mij betreft alles toegestaan 🙂

  6. mooie foto, edoch al weken lang het zelfde effect. hopelijk schuwt wouter de werkelijk niet om eens een ander effect in te scheren

Reacties zijn gesloten.