Echtpaar Ottens-Markus 60 jaar getrouwd

Foto van auteur

Zwolle – De heer en mevrouw Ottens-Markus zijn zaterdag 30 juli 60 jaar getrouwd. Wethouder Jan Brink bracht het echtpaar zaterdagmorgen een bezoek in hun woning aan de Botlek om hen persoonlijk te feliciteren. Het stel kreeg als cadeau een keramieken schaaltje en bonbons.

Folkert Ottens is geboren op 26 juni 1932 in Friesche palen (gemeente Opsterland). Mevrouw Annie Ottens Markus is geboren op 3 februari 1932 in Den Helder. Beiden werkten toentertijd in een levensmiddelenwinkel in Den Helder, waar zij elkaar ontmoet hebben. Ze zijn getrouwd in Zwolle omdat de ouders van mevrouw naar Zwolle verhuisd waren en ze uit hun huis hoorden te trouwen. Er zijn drie dochters en een zoon geboren en ondertussen zijn er acht kleinkinderen. Door het beroep, supermarktmarktmanager, van meneer heeft men in verschillende plaatsen gewoond. Onder andere in Den Helder, Amersfoort en Weesp.

Mevrouw heeft altijd thuis voor de kinderen gezorgd, ook omdat er al vroeg bij haar reuma werd geconstateerd en dat beperkingen met zich meebracht. Meneer doet vrij veel vrijwilligerswerk, onder andere in de Grote Kerk en de Oosterkerk en voor de Ouderenbond (PCOB). Speciale hobby’s heeft het echtpaar niet. Meneer doet het vrijwilligerswerk en mevrouw houdt van lezen. De gezondheid van meneer is goed, die van mevrouw fragiel.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)