Kiki Loonstra wint aanmoedigingsprijs

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Woensdag 23 november reiken wethouder Jan Brink en bestuurslid van stichting de Banier Hans van Berkum voor de eerste keer de aanmoedigingsprijs De Gulden Banier uit. Kiki Loonstra, het jonge Zwolse musical talent van Theatergroep The Young Ones is de allereerste winnaar van deze prijs. De prijs ‘De Gulden Banier" is ingesteld door stichting de Banier.

Voor deze prijs komt jong talent uit Zwolle in aanmerking dat uitblinkt op het gebied van muziek, beeldende- of podiumkunst. Stichting de Banier is nauw verbonden met Jubal Zwolle, waar veel kinderen hun eerste ervaringen opdoen met muziek en show. De stichting wil met het uitreiken van deze prijs jong, aanstormend Zwols talent nog eens extra aanmoedigen om hun talenten verder te ontwikkelen. Uit de 5 personen die zijn voorgedragen heeft een jury Kiki Loonstra als winnaar gekozen. Kiki Loonstra krijgt de prijs omdat zij in de korte tijd dat ze bij The Young Ones speelt, al grote indruk heeft gemaakt met haar zang, dans en acteerprestaties. Zo speelde ze onder andere in de producties Menthol en The Animals en was ze te zien als "postergirl" voor de promotie van de audities van The Young Ones. Aan de prijs is een geldbedrag van € 1.000 verbonden, die is bedoeld voor de verdere ontwikkeling van haar talent. Dat kost Kiki Loonstra geen moeite: zij is zó gemotiveerd dat ze in de herfstvakantie een musical-masterclass in Amsterdam verkoos boven een zonvakantie met haar moeder en zus in Spanje!

 

 

1 gedachte over “Kiki Loonstra wint aanmoedigingsprijs”

  1. Ik wens haar veel succes met haar verdere carri?re. Ik betwijfel de impact van deze prijs en wat mij betreft kan er nog een nulletje worden toegevoegd aan het gewonnen geldbedrag. Voor duizend euro sluit je tegenwoordig nog geen telefoon contract af.
    maar goed ik zit niet in de organisatie.

Reacties zijn gesloten.