Jongen uit Zwolle mishandeld door onbekenden

Foto van auteur

Op vrijdagochtend 30 november rond 03.00 uur is op de Jufferenwal, ter hoogte van het Maagjesbolwerk, een 17-jarige man uit Zwolle mishandeld door twee onbekende jongemannen. De 17-jarige jongen was aan het bellen, toen hij door twee jongemannen werd aangesproken. Vervolgens kreeg hij uit het niets linkse en rechtse vuistslagen en knietjes door één van de jongens. De andere persoon keek alleen toe. Hierna renden beide personen weg.

Het signalement van de twee jongemannen is als volgt: De jongen die geslagen heeft is blank, circa 1.85 meter lang, ongeveer 20 jaar oud, normaal postuur en heeft kort blond stekelig haar. Hij droeg een donkere jas en een blauwe spijkerbroek. De jongeman die toekeek is eveneens blank, circa 20 jaar, ongeveer 1.80 meter lang en kort donkerblond haar en donkere ogen. Hij droeg een donkere jas, een blauwe spijkerbroek en een legergroene must/pet. Mocht u getuige zijn geweest van deze mishandeling of aanslaan op de signalementen van de verdachten dan verzoekt de politie u contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Jongen uit Zwolle mishandeld door onbekenden”

 1. Tja als je 17 bent en per jaar minder dan 1040 uur naar school gaat heb je natuurlijk op een gewone donderdagnacht om 03:00 uur tijd genoeg om te gaan belllen….
  Vroegah….

 2. @joop
  Ik vroeg wat de fans van Geert Wilders hier van vinden.
  Want ik denk niet dat Geert Wilders zelf ook mee leest op Weblog Zwolle. 😉

 3. Het was mij ook onduidelijk waarom je Wilders erbij haalde maar het is me duidelijk:

  De jongen die geslagen heeft is blank
  [knip]
  De jongeman die toekeek is neens blank

 4. Yep, diegene die het eerst op dat idee kwam is de grootste discriminator van allemaal – en maar schelden op de fans van GW alsof ie er zelf niet bij hoort ;D

 5. XFS,, donderdagavond is een stapavond in zwolle, en als je 17 bent hoef je niet meer op het voortgezetonderwijs te zitten maar kun je ook al op een mbo of hbo opleiding zitten.

Reacties zijn gesloten.