Van de Pavert hoofd opleidingen WVF

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Ted van de Pavert is komende seizoen de nieuwe hoofd opleidingen van WVF. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Dick Bremmer, die na vijf jaar afscheid neemt als hoofd Opleidingen binnen WVF.

image1-2.jpg

Ted van de Pavert is actief als voetballer bij PEC Zwolle en in bezit van het UEFA TC2 diploma. Afgelopen seizoen was hij als assistent trainer betrokken bij het 1e elftal van ZA C en daarvoor als jeugdtrainer van SDOUC en De Graafschap. Van de Pavert heeft voor de functie gekozen bij WVF omdat hij een goed gevoel had overgehouden aan de gesprekken. "Ik heb een aantal goede gesprekken gehad met de TC en hier een goed gevoel aan overgehouden. Uit de gesprekken blijft dat WVF een gemoedelijke club is met ambitie. WVF wil de functie anders invullen dan voorheen, door de HO meer op het veld in te zetten. Dit lijkt me een leuke uitdaging. Dit past ook bij mijn visie en we zaten we snel op een lijn.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van trainers en spelers. Onder leiding van Dick Bremmer heeft WVF een goede organisatie staan met een duidelijk technisch beleidsplan. Aan mij is het de taak om dit mee te nemen en tot uiting te laten komen op het veld. Ik zal dus doordeweeks regelmatig te zien zijn op het veld.
In het weekend zal ik er zijn wanneer het kan. Dit heeft te maken met de trainingen en wedstrijden bij PEC Zwolle. Ik heb er veel zin in om aan de slag te gaan, aldus van de Pavert. De technische commissie is blij met de komst van Ted van de Pavert. "We denken dat we met de aanstelling van Ted en zijn voetbalervaring een volgende stap kunnen zetten in de ontwikkeling van onze jeugdtrainers en talenten. Dick Bremmer heeft er afgelopen jaren voor gezorgd dat er een goede structuur staat, met goede trainers en zijn onze doelstellingen op sportief niveau gerealiseerd van hoofdklasse tot divisie".

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

27 gedachten over “Van de Pavert hoofd opleidingen WVF”

 1. Waar doen ze dat in Westenholte toch van.

  Ook de selectie leunt steeds meer op betalende spelers die spontaan overgekomen zijn van andere clubs. Ehum.

 2. Laat lekker zo wezen toch?? MOet elke club zelf weten waar ze hun geld aan besteden. Ik vind het alleen een beetje treurig als mensen dan blijven roepen dat ze niet betalen.

  Het is heel eenvoudig. Als je hogerop wil, moet je op een moment spelers gaan aantrekken die goed zijn. Die goede spelers kunnen ook naar clubs waar ze wat bijverdienen. Dus dan moet je of, ook betalen of een andere reden hebben dat men bij je komt. In de meeste gevallen zal het de eerste optie zijn, maar een enkeling gaat niet voor het geld maar voor een club/gevoel/trainer.

 3. Zekers. Als ze maar netjes de (juiste) belastingen afdragen. Niet (toevallig) wegkijken als een jeugdspeler gevraagd wordt om bij hun club te komen spelen.

  Dan heb ik er geen enkele moeite. Anders wel. Maar dat is logisch.

 4. Haha klopt. Passen en trappen wordt niets. Techniektraining en loopscholing dan maar. Nee dat wordt ook niets. Koptraining aan de galg dan maar. Net als vrogger.

 5. Waren er nou geen betere opties beschikbaar. Bij HO denk ik nou niet bepaald aan TvdP. Merkwaardig dat ze uitgerekend een miskoop van PEC Zwolle hebben aangesteld.

 6. Misschien wel een optie voor Berkum want daar speelt geen 1 jeugdteam landelijk.Bijna B1 maar nog niet helemaal.

 7. BeQ28 heeft ook geen hoofd jeugdopleiding en speelt volgens mij het aankomende seizoen met 1 of 2 jeugdteams wel 4e divisie.

  Een HO zegt helemaal niets over het niveau van de jeugd.

  Michel Westerbeek wil wel een HO aanstellen maar er is helaas geen geld beschikbaar. Misschien als het 1e weer Hoofdklasse speelt net als vroeger. Maar goed zo ver is het nog lange na niet. Eerst maar eerst een stabiele 2e klasser worden.

 8. Er wordt niet geronseld ze komen vanzelf wel naar de meest toonaangevende jeugdopleiding van Zwolle.
  Kunnen ze bij Berkum niet zeggen met die wous uit Heerde aan het roer van de pupillenopleiding.

 9. Als ik Westerbeek zou zijn zou ik zeggen of een betaalde hoofdopleidingen aantrekken of ik stap op. De keuze is aan u heren.

 10. Over Westerbeek gesproken. Hij wil ook een verenigingsmanager bij de club halen. Hij heeft een gebrek aan saamhorigheid geconstateerd. Zo laat hij optekenen. De club heeft geen gezicht geen smoel. De verenigingsmanager moet er verder voor zorgen dat de commerciele inkomsten zullen toenemen door activiteiten te organiseren. Een vliegerdag bijvoorbeeld. Het waait altijd op het sportpark en de kans dat je iemand raakt is nihil.

  We gaan het volgen of dit gaat lukken.

 11. Kan het ook zijn dat spelers zich gewoon aanmelden bij een club omdat ze bijvoorbeeld in Zwolle komen wonen? Om te denken dat er overal betaald wordt is zo makkelijk.

 12. @ beppie

  Aanstaande donderdag begint het Colijn en partners zomertoernooi, kom maar is kijken zou ik zeggen.
  En aanstaande zaterdag 2 dagen een internationaal toernooi.
  Maar leuk dat je zo grote mond hebt, maar kom maar is kijken droeftoeter.

 13. C&P toernooi. Alleen die commerciƫle naam al. Vies. Waarom de naam verkopen aan een of ander nietszeggend bedrijf dat niet eens afkomstig is uit Zwolle of directe omgeving. Starke Tournement of Floris Buitenhuis Event klinkt toch veel mooier. Een toernooi hoor je te vernoemen naar clubiconen die heel hun leven bij de club blijven.

 14. En daar gaan we weer, lekker zeiken op andere clubs. Laat de clubs lekker in hun waarde en bemoei je vooral met je eigen clubbie. Daarbij moet ik wel aan geven dat de sponsor van dit toernooi wel degelijk erg betrokken is bij de club… verder is het een zeer mooi toernooi waarbij ook SVI, Berkum, WVF aan deelnemen…

 15. Hoe heurt het eigenlijk? Nou zo kan het ook …

  Jan de Roos toernooi 17 juni 2017
  Nog even en het voetbalseizoen 2016/2017 is alweer afgelopen, maar niet voordat we zoals elk jaar dit spetterend gaan afsluiten met het Jan de Roos toernooi. Klik hier voor het wedstrijdprogramma, dan weet je hoe laat je waar verwacht wordt. Veel plezier allemaal zaterdag!

 16. @ Gait jan

  Ja je moet wat h?, als je zelf niet eens een normaal toernooi kunt organiseren, waar andere clubs op af komen.

 17. Ik neem aan dat de clubs die deelnemen aan het C&P toernooi ook niet gevraagd zijn maar zich spontaan aangemeld hebben vanwege het hoge niveau van het toernooi. Hahaha

 18. Jan de Roos toernooi wat een aansprekend gebeuren zeg( proest)
  Doen er divisie clubs aan mee misschien sv Houten wel.
  Nee mooi kneuzenclubje daar bij Beeerkum.

 19. Mooi eerbetoon aan een van de oprichters van de ambitieuze Hoofdklasser. Het Spanhaak toernooi werd onlangs nog gehouden. Mooie traditie. En tradities zijn nou eenmaal niet te koop. De club is schuldenvrij wat niet iedere club kan zeggen.

Reacties zijn gesloten.