Academiehuis.nl luidt nieuwe lente Grote Kerk in

Door Redactie

Zwolle – De site www.academiehuis.nl is vanaf nu online. Academiehuis is het nieuwe label waaronder de acht grote Zwolse onderwijsinstellingen en de belangrijkste culturele vaandeldragers in de stad een programma vol kunst, muziek en educatie aanbieden. Het betreft activiteiten die plaatsvinden in de Grote Kerk.

Het grootste rijksmonument van de stad heeft zich in de afgelopen twee jaar ontwikkeld tot een centrum voor cultuur en een plek om de ander te ontmoeten. Na een opstartfase, waarin vanuit de kerk tal van activiteiten zijn ontplooid, werd voor de zomervakantie een nieuwe programmaraad gepresenteerd. Deze raad komt met een grensoverstijgend aanbod. Naast de acht grote scholen zijn onder andere Museum De Fundatie, het Historisch Centrum Overijssel, Zwolse theaters en Filmtheater vertegenwoordigd in de raad die wordt aangevoerd door een regieteam met Jacco Vonhof als voorzitter. De site www.academiehuis.nl  luidt deze nieuwe lente in voor Academiehuis Grote Kerk Zwolle. Naast informatie over het academiehuis, het gebouw en zijn mogelijkheden (denk aan verhuur) vind je er het complete aanbod.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Academiehuis.nl luidt nieuwe lente Grote Kerk in”

  1. Een heilige stammenoorlog of de jihad “arabische lente” noemen. Dan leef je in een roze wereld. Vast een D66/ GL stemmer die zich niet wil inlezen in islam.

  2. Wie praat me bij en licht me voor?

    Doe maar geen moeite zwollee. Dit is weer een geslaagde poging om het record “zo snel mogelijk van topic te veranderen” te verbreken. voor de rest is het alleen maar semi-intelligent gezever.

  3. Hmm, ik snap echt niet hoe mensen zo dom kunnen zijn
    onderwijs met religie te willen verbinden.

    Dat is het topic toch ? Onderwijs met religie verbinden ?

    Ik ben erop tegen, om welke religie het ook maar gaat.

  4. @Hikje, De religie heeft in het Academiegebouw (voorheen Grote Kerk) zo’n ondergeschikte plaats gekregen dat jij je echt niet meer bedreigd hoeft te voelen hoor 🙂

  5. “Arabische lente hihi” en “je hoeft je niet meer bedreigd te voelen”:

    Het nieuws van gisteren:

    In een school in Ronse slaan de leraren alarm omdat zelfs kleuters er al onder invloed lijken te staan van een extremistische stroming binnen de islam. Dat staat in een intern document. “Ze noemen andere kinderen ‘varkens’ en ‘ongelovigen’. Met de vinger over de keel maken ze moordbewegingen.”

    http://www.hln.be/hln/nl/1265/Onderwijs/article/detail/3237324/2017/08/21/Radicalisering-bij-kleuters-Ze-noemen-klasgenootjes-varkens-en-bedreigen-hen-met-vinger-over-de-keel.dhtml

    Heeft net zoals de aanslag bij Barcelona en Finland niets met islam te maken en onze faciliterende overheid.