Vocal group On-Cue zoekt nieuwe zangers

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Houd je van zingen en lijkt het je leuk om dat samen met een groep leuke mensen te doen? Dit kan bij vocal group On-Cue. Er is momenteel in alle stemgroepen plek. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens onze open avond op maandag 11 september om 20.00 uur in De Werkschuit, Rijnlaan 200 in Zwolle.

on-cue_-_balk17_1.jpg

On-Cue is een enthousiaste, gezellige en gedreven vocal group met zo’n 20 leden o.l.v. dirigente Eline Geerdink. On-Cue zingt vier- tot zes stemmig en vaak a capella. Het repertoire is heel divers: van bekende popsongs tot swingende latin en jazz classics van bekende artiesten zoals Sia, Michael Bublé, Stevie Wonder en Earth, Wind & Fire. We treden met regelmaat op in en rondom Zwolle en vinden het dan leuk om de nummers te ondersteunen met choreografie.

Bij On-Cue hebben beleeft men veel plezier in samen muzikaal iets moois neer te zetten. Artistieke kwaliteit en inzet staan daarbij hoog in het vaandel. Daarom worden enthousiastelingen gezocht met zangervaring die net zo gedreven zijn. Interesse? Opgeven voor de open avond kan via het contactformulier op onze website www.on-cue.nl/contact. Bellen of whatsappen kan ook via 06 155 933 71. Meer informatie: www.on-cue.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Vocal group On-Cue zoekt nieuwe zangers”

Reacties zijn gesloten.