Snelle aanhouding inbreker

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Agenten in Zwolle hielden op zondag 10 september op de Oosterlaan ongeveer vijf minuten na een melding van een woninginbraak een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan.

Omstreeks 4.30 uur meldde een bewoonster van een woning aan de Oosterlaan dat ze geluid hoorde in de woning. Agenten gingen direct ter plaatse en toen ze circa vijf minuten later voor de deur stonden, troffen ze de verdachte daar aan met een aantal gestolen spullen. De man werd daarop aangehouden en is ingesloten voor onderzoek.

6 gedachten over “Snelle aanhouding inbreker”

 1. Volgens de misdaadstatistieken van het CBS en opsporing verzocht, heb ik een donkerbruin vermoeden en zet daarom mijn geld in op zwart.

  Fijn dat er niets is gebeurd met de bewoonster en op tijd ontdekt.

 2. Ik denk dat als je tegen 18:00 vandaag nog bij politie op het hanzeland gaat posten, je de dader wel tegen zal komen.
  Anders is het iemand met een verblijfplaats.
  Maar zo werkt dat in Nederland niet.

 3. WAUW, VIJF minuten nadat de bewoonster meldde dat ze een geluid hoorde stond de politie al voor de deur en hield ‘de man’ aan met een aantal gestolen spullen.

  Als dit geen nepnieuws meer is dan weet ik ’t niet meer.
  De polisi, -met respect overigens-, staat echt niet in vijf minuten
  voor de deur, en als dat wel echt zo is, dan is daar een
  heel bijzondere reden voor.

  Ik schat in, de inbreker is een terrorist, natuurlijk zonder vaste woon en verblijfplaats. Op zoek naar wat voedsel en dergelijke zaken, om lang genoeg in leven te kunnen blijven tot z’n aanslag, Jihad. Goed dat de politie en de opsoringsdiensten die luitjes echt HEEL dicht op de huid zitten.

  Men weet al waar de zulken rondlopen, volgen ze blijkbaar, en bij de eerste mogelijke aanleiding tot actie, volgt er ook actie. Maakt de wereld wel veiliger.

Reacties zijn gesloten.