Weblog Zwolle is vernieuwd!

Foto van auteur

Zwolle – De afgelopen periode hebben we Weblog Zwolle in een nieuw jasje gestoken, sinds vandaag gepubliceerd! Dit is het begin, we wilden minimaal de herkenbaarheid en leesbaarheid van de vorige website behouden, maar dan meer volgens 2017 maatstaven.

Er zal nog veel nieuwe functionaliteit volgen in de toekomst, maar dit is een eerste begin. Prioriteit had vooral het beschikbaar houden van het complete nieuwsarchief vanaf 2006, overgezet naar dit nieuwe systeem, met correct verwijzende artikel-links.

Er zullen nog snelheidsoptimalisaties komen, foutmeldingen zullen verholpen worden en de reactiemogelijkheid zal ook verder worden vormgegeven in de nabije toekomst met extra functionaliteiten. Foto’s worden nu in hoge kwaliteit weergegeven en wanneer er tijdens evenementen een fotoalbum wordt gepubliceerd, zal deze ook op volledig scherm in hoge kwaliteit te zien zijn. Ja, meer dan de vroegere 470 pixels breedte dus. 😉

Er zullen ongetwijfeld bugs zijn en er zal nog veel gepolijst gaan worden, maar het eerste begin van het nieuwe Weblog Zwolle staat er. Veel plezier ermee!

61 gedachten over “Weblog Zwolle is vernieuwd!”

 1. Kleinekanttekening. .Dit was toch wel een uitgelezen mogelijkheid om alken via inloggen met geregistreerd profiel te reageren. Ik hoop dat het er nog eens van van komt, zo dat we van het getroll af zijn. Verder kan ik niet meer inloggen maar misschien mis ik iets .. via het “W” logo lukt het in elk geval niet.

 2. Een groot voordeel hiervan is, is dat personen die meerdere bijnamen hanteren en dat waren er nogal wat op de “oude”” site, hierdoor wordt beperkt.

 3. Waardeloos design, geef mij de oude set-up maar.
  ouderwets in al mijn standpunten. ik ben net een krijsende berber uit het rifgebergte

 4. Even wennen nog. Werd bij m’n vorige twee berichten automatisch ingelogd bij WordPress. Prima uiteraard, maar helaas werden ze niet gepubliceerd. Je kunt ook niet alles hebben. Nu maar eens uitgelogd en eens kijken of het nu wel lukt.

 5. Had ik al gezegd dat een groot voordeel hiervan is, is dat personen die meerdere bijnamen hanteren en dat waren er nogal wat op de “oude”” site, hierdoor wordt beperkt.

 6. Gaan we naar kijken Bernard (ik ben net wakker het was laat vannacht). Deze eerste 3 dagen moet het antispam-systeem nog heel veel leren, daarna zal het steeds beter gaan. We zijn druk bezig om alle reacties te leren en het systeem te trainen, zodat ze direct worden doorgeplaatst. Dit moet steeds beter gaan. 😃

 7. Klasse ziet er goed uit! Voordeel is ook dat mensen die nu denken dat er onder meerdere namen hier geschreven wordt nu toch echt zelf in de spiegel moeten gaan kijken!!!

 8. @Realist

  Ik ben blij dat jij dat eindelijk eens een keer durft toe te geven. Het gaat er niet om hoe iemand zijn of haar woord verkondigt op WLZ, maar meer op de manier hoe iemand zoals jij dat doet om mensen zoals mij geheel onterecht in een kwaad daglicht te plaatsen. Ik ben blij, dat jij dat nu ook eindelijk inziet.

 9. De redactie heeft veel reacties verwijderd. Terecht, want niemand is geïnteresseerd in het geneuzel van Bruins over meerdere nicknames. Wat schetst mijn verbazing, hij begint direct weer obsessief te posten. Hou toch eens op man.

 10. Als hij gelijk heeft, realist met ander avatar dan andere realist, dan ben jij mij en ik ben niet zover om Bruins gelijk te geven omdat dat het enige is dat meneer wil horen. Wat nu?

 11. Had ik al gezegd dat een groot voordeel hiervan is, is dat personen die meerdere bijnamen hanteren en dat waren er nogal wat op de ‘oude’ site, hierdoor wordt beperkt.

 12. Het spijt me echt maar ik ben hier niet blij mee. Ten eerste zoek ik me wezenloos om op het algemen log te komen, het aanmelden gaat en stuk moeilijker, ik kan mij oude connecties niet meer beheren en bij elk artikel moet ik scrollen om naar de laatste reacties te komen waar je vroeger automatisch bij de meest recente reacties uitkwam. Kortom. .er valt nog veel te verbeteren!

 13. Eigen avator meenemen mis ik ook. Het helemaal doorscrollen is ook een feit. Zonder emoticons vind ik niet erg. Wel jammer dat vet en cursief afdrukken niet meer kan. Als ook onderstrepen en vooral “een link netjes inpakken”. Mooi dat het lijstje met laatste reacties, aanzienlijk korter is. En dat reacties op Algemene Logs daarin worden meegenomen.

 14. Als ik op een reactie klik, kom ik wel bij die laatste reactie uit.
  Vind het ook mooi dat de Algemene Logs nu weer bij de laatste reacties staan. Zo als het nu gaat dan. Die logs zullen nu ongetwijfeld weer populairder worden met het gevolg dat je bij delaatste reacties weer alleen maar log berichten ziet. Dat is dan weer minder. En ja, ik mis ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld te quoten. Maar dat zal nog wel komen.
  Toch even testen:

  Test

  Je weet immers maar nooit….

 15. Steven Bruins is de persoon die bij alle faken betrokken is.
  Schrijf je hier iets dan geeft hij er een draai aan dat hij erg goed is.
  Gisteren zijn mijn berichten verdwenen! Onder mijn naam Realist meerdere nieuwe berichten geplaatst die 100% niet van mij zijn.
  Wie heeft er belang bij om te zeggen dat ik vind dat Bruins goed is,….juist: Bruins zelf en niemand anders!
  De waarheid komt snel boven tafel!

 16. ik heb nu een account bij wordpress aangemaakt maar inloggen doet ie nog steeds niet, heb wel de link in mijn email geactiveerd, ik kom wel op de site maar als ik op WLZ inlog lukt het niet en als ik “wachtwoord vergeten “probeer en mijn email adres ingeef pakt ie m ook niet, ik snap er geen r33t meer van 🙁

 17. De berichten tegen hem zullen straks wel weer verdwenen zijn hier. Zie dat bij de voorspelling van de uitslag van PEC – PSV ‘ook iemand’ (lees Bruins) onder mijn naam Realist een 0-10 uitslag heeft geplaatst.
  Komt straks wéér een hoop gegil en ontkenningen maar feit is dat Steven Bruins dit doet.
  Zoals gezegd de waarheid komt snel boven tafel!

Reacties zijn gesloten.