Echtpaar Baars-de Zeeuw 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Baars – de Zeeuw zijn op maandag . 60 jaar getrouwd. Wethouder Jan Brinkt brachtt het echtpaar om een bezoek om hen persoonlijk te feliciteren en hen het boek van Joop van Putten, Zwolle jaren later te overhandigen.

De heer Dim Baars is geboren op 27 mei 1931 in Vlaardinger-Ambacht en mevrouw Dirkje Baars – de Zeeuw is geboren op 14 november 1935 in Vlaardingen.

Het paar ontmoette elkaar in Vlaardingen. Ze trouwden vervolgens op 27 november 1957. Zij hebben een zoon en twee kleindochters.

Na gewoond te hebben in Vlaardingen, Maasland, Giethoorn, Havelte, Hoogeveen en Lelystad kwam het echtpaar in Zwolle te wonen. De heer Baars heeft gewerkt als technisch chemicus en mevrouw Baars – de Zeeuw werkte als stenotypiste.

De hobby’s van de heer Baars zijn zeilen, tuinieren, fotograferen en aquarelleren. Mevrouw Baars – de Zeeuw houdt van Boetseren, lezen en inrichten van interieur. Vroeger hield ze ook erg van tuinieren.

De gezondheidstoestand van het echtpaar is na ziekte van mevrouw en hartprobleem van meneer, goed.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Echtpaar Baars-de Zeeuw 60 jaar getrouwd”

  1. Ik zag op Google de naam Dim Baars en las het stukje en vertelde het aan mijn vrouw Miep Verboom en ze vroeg mij hier op te reageren bij deze
    Karel van Staaten..

Reacties zijn gesloten.