Controle parkeervakken winkelcentrum Stadshagen

Foto van auteur

Op dinsdagmiddag zijn er zeven bekeuringen uitgeschreven aan automobilisten die hun auto’s buiten de vakken hadden geparkeerd bij de parkeerplaats aan de Werkerlaan (ter hoogte van het winkelcentrum Stadshagen).

Er wordt voortdurend buiten de vakken geparkeerd waardoor vaak de doorstroom wordt belemmerd. Tevens kan het gevaarlijk situaties opleveren aangezien de doorgang hierdoor beperkt wordt. Tijdens deze controle werd de politie een aantal keer aangesproken door buurtbewoners die vertelden dat zij heel blij waren omdat er daadwerkelijk actie werd ondernomen.

3 gedachten over “Controle parkeervakken winkelcentrum Stadshagen”

  1. keurig!!! Gelijk op de bon die luiwammessen!! Zat parkeerplaatsen op de werkerlaan en parkeer garage , maar men is te beroert om een stukkie te lopen als vooraan alle parkeerplaatsen bezet zijn. 25 meter verderop parkeren…poeh,poeh… je zou eens moe kunnen worden van het lopen…

  2. ach die opa’s en oma’s in de aanliggende flat hebben toch niks anders te doen dan de politie bellen en klagen over stoute automobilisten.
    Als ze de doorstroom zo belangrijk vinden, moeten ze zich drukmaken over de situatie aan de andere kant van het winkelcentrum… het is onmogelijk om van de ene kant van stadshagen naar de andere te komen met een auto.

Reacties zijn gesloten.