Moord of Zelfmoord besteedt aandacht aan mysterieuze dood van 20-jarige in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Komende donderdag wordt in het tv-programma Moord of Zelfmoord aandacht besteed aan de zaak van de 20-jarige Stephan Dixon uit Elburg. Na een avondje stappen met vrienden in Meppel, verdween hij op 13 oktober 2002. Rond 03.00 uur stapte hij aan de Blaloweg in Zwolle bij stoplichten plotseling in paniek uit de auto en verdween in het donker. Zo luidde het verhaal van Stephans vrienden.

Toch is het nooit bekend geworden wat er werkelijk met hem is gebeurd. Het lichaam van Stephan werd pas twee weken later gevonden in een rivier, naast een brug waar dagelijks veel scholieren langs fietsten. Op dat moment ging men uit van zelfmoord.

Presentator Kees van der Spek gaat de gangen van Stephan na van die bewuste nacht. Hij doet onderzoek bij politie en getuigen of Stephan die nacht vermoord is, zelfmoord heeft gepleegd of dat er toch sprake is van een noodlottig ongeval.

De aflevering van Moord of Zelfmoord wordt op 1 februari uitgezonden op 20.30 op SBS6.

19 gedachten over “Moord of Zelfmoord besteedt aandacht aan mysterieuze dood van 20-jarige in Zwolle”

  1. Hmm , ‘Rond 03.00 uur stapte hij aan de Blaloweg in Zwolle bij stoplichten plotseling in paniek uit de auto en verdween in het donker’.
    Plotseling in paniek ? Verdween in het donker ? Drie uur in de nacht? Ik denk aan buitenaarsde wezens.
    Komt voor immers.

  2. Ik ken het verhaal niet. Doorgaans ben ik niet geinteresseerd door die flauwekul van van der spek. Ook opsporing verzocht kijk ik niet naar

Reacties zijn gesloten.