Nieuw: iedere maand actuele sneak previews in het Fraterhuis

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle –  Maak kennis met je nieuwe favoriete filmavond: vanaf maart presenteert Filmtheater Fraterhuis in samenwerking met filmcollectief Amongst Friends elke derde maandag van de maand een gloednieuwe sneak preview. Deze sneak preview geeft filmliefhebbers de kans om weken voor de publiekspremière de film al te zien. Op maandag 19 maart om 21.15 uur is de aftrap met de eerste Amongst Friends in het Fraterhuis.

Social media
Op de social media van Amongst Friends kunnen belangstellenden vooraf de hints voor de actuele filmtitel volgen. De avond zelf wordt gepresenteerd door de Zwolse filmkenner Kenneth Stamp en kenmerkt zich door een intieme setting in de Roosdorpzaal. Ook worden de filmmakers betrokken bij deze bijzondere avonden, bijvoorbeeld door videointroducties.

Beeldbepalend
Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie; het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen

Foto 1
Nieuw: iedere maand actuele sneak previews in het Fraterhuis - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

1 gedachte over “Nieuw: iedere maand actuele sneak previews in het Fraterhuis”

 1. Tsja, ‘Fraters’. Wat eten we vanavond ? Gegrilde missionaris.
  Vele volkeren deden dat letterlijk. Fiji eilanders bijvoorbeeld.
  En echt super goed dat men de missionarissen gewoon
  grilde op de bbq. Religie is een dingetje immers wat zo snel als
  mogelijk op de bbq moet, net als de mensen die ’t uitdragen.

  Een gegrilde jehova zou ik ook mee kunnen leven. Moet wel erg veel curry saus bij vrees ik.

Reacties zijn gesloten.