Bruisconcert 2018 met Maan, Wulf & Joost

Foto van auteur

Foto: Nathan Reinds

Het jaarlijks Bruisconcert is één van de jaarlijkse hoogtepunten van de HBO Bruisweek die van 27 tot en met 29 augustus in Zwolle plaatsvind. Het Bruisconcert op dinsdagavond 28 augustus een feest voor alle eerstejaarsstudenten en Zwollenaren waarin talentvolle artiesten van verschillende genres samenkomen. De line-up bestaat uit de zeer populaire zangeres Maan, zanger Wulf van de hitsingle ‘Summer On You’ en de excentrieke rapper Joost. Het Bruisconcert is vrij toegankelijk voor iedereen in Zwolle.

Maan de Steenwinkel won in 2016 de finale van The Voice of Holland wat voor haar een mooi stap was in haar muzikale carrière. In korte tijd was MAAN een bekende Nederlander en zag je haar al snel regelmatig bij RTL Late Night, De Wereld Draait Door en PAUW. Haar eerste single Perfect World werd geproduceerd door Hardwell en leverde MAAN een gouden plaat op. Het afgelopen jaar deed MAAN mee met het televisieprogramma Beste Zangers waarmee ze goed scoorde met het nummer Jij Bent De Liefde van Kenny B, ze behaalde met deze track de 1e plek in de Nederlandse iTunes lijst.

De naam Wulf doet misschien nog niet gelijk een belletje rinkelen, maar de zoetgevooisde stem die erbij hoort ken je vast en zeker: het is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt, Lucas & Steve, featuring Wulf. Nog maar net bekomen van het enorme hit succes, met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza, debuteert Wulf nu als soloartiest met de single Mind Made Up. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten.

Joost en online waren dingen die voorheen naadloos samen gingen. Een huwelijk dat hem een eindeloos creatief perspectief lijkt te geven om te spelen met kijkers en luisteraars hun emoties, aannames en gedachten. En dat dit voor succes zorgt is duidelijk, zijn Scandinavian Boy Mixtape haalt maar liefst 3,6 miljoen streams. Zijn samenwerking met Donnie, Ramiks Speks en zijn Dakloos EP doen de rest.

BRUISCONCERT 2018: MAAN / WULF / JOOST
Bruisconcert

Locatie : Grote Kerkplein, Zwolle

Wanneer : Dinsdag 28 augustus

Open : 19:00

Aanvang : 19:00

Entree : € 0,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Foto 1
Bruisconcert 2018 met Maan, Wulf & Joost - Foto: Nathan Reinds
Foto: Nathan Reinds