60+ers gezocht voor Zwolse muziektheatervoorstelling

Foto van auteur

Foto: Jarno Kraayvanger

Zwolle – De kersverse Stichting Rimpels en Vouwen, een theaterplatform voor de ouder wordende mens, start in februari 2019 met het maken van een nieuwe muziektheatervoorstelling die in juni 2019 in première gaat.

De voorstelling ‘We zijn er bijna’ geeft een kijkje in de ouderenzorg, waarin verloedering van de zorg op absurdistische wordt uitvergroot. Een voorstelling op locatie, waarbij humor, muziek en het onderwerp ‘volwaardig leven’ centraal staan.

Voor de uitvoering van de voorstelling is Rimpels en Vouwen op zoek naar 60+ers die willen meewerken, voor of achter de schermen. Theaterervaring is geen vereiste. Op de website rimpelsenvouwen.nl vindt u alle informatie over de voorstelling en over deelnemen aan het project.

Rimpels en Vouwen is een initiatief van de Zwolse theatermaker Lisi de Schepper. Met theater hoopt zij een bijdrage te leveren aan de kwaliteit en verdieping van het leven van ouderen. “Ik hoop zelf oud te worden in een maatschappij waarin het goed en leuk is om te leven, ouderen geen blok aan het been zijn en zelfontwikkeling niet ophoudt na je 65e; een maatschappij waarin we stappen durven blijven nemen en dromen durven blijven volgen”, aldus de Schepper. Samen met Lisa Buitenhuis, Meron Reijersen en Emma Quilligan werkt de Schepper aan het tot bloei brengen van Stichting Rimpels en Vouwen als waardige toevoeging aan het cultuuraanbod in Zwolle.

Foto 1
60+ers gezocht voor Zwolse muziektheatervoorstelling - Foto: Jarno Kraayvanger
Foto: Jarno Kraayvanger