Open avond Windesheim: combineer werk en studie

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Doorgroeien in je huidige functie, je verder verdiepen om je werk nog beter uit te kunnen voeren of juist switchen naar een ander beroep. Een studie van Windesheim kan daarbij uitkomst bieden. Maak kennis met het aanbod van Windesheim op woensdag 14 november tijdens de open avond van 18.30 tot 21.00 uur.

Diverse opleidingscoördinatoren, docenten én studiekeuze- en loopbaancoaches zijn aanwezig om te helpen bij het vinden van de juiste studie die past bij jouw loopbaan en carrière. Het aanbod van Windesheim richt zich op de interessegebieden Leiderschap en Management, Coaching en Supervisie, Educatie, Techniek en ICT, Bewegen en Sport, Gezondheid en Welzijn, Accountancy en Controlling, Marketing, Communicatie en Media, Theologie en Levensbeschouwing.

De regio Zwolle is van oudsher sterk in onderwijs. Niet alleen in aanbod voor jongeren, maar ook voor mensen die werk en studie willen combineren. Windesheim heeft een uitgebreid opleidingsaanbod voor werkenden. Van deeltijd-hbo en associate degrees tot post-hbo, masters en cursussen die professionals helpen om zichzelf te ontwikkelen. Ook zijn diverse deeltijdopleidingen nu modulair te volgen. Dat betekent dat je losse modules volgt in een eigen leertempo en zelf kiest of je alleen een of meerdere modules óf dat je ze ‘stapelt’ tot een volledige opleiding.

Tijdens de open avond is er een informatiemarkt voor alle vragen over ons aanbod. Daarnaast geven een groot aantal opleidingen een voorlichting, verdeeld over twee rondes: van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. Op de windesheim.nl/openavond is hier meer informatie over te vinden.

Bezoekers die twijfelen over hun loopbaan of studiekeuze kunnen op de open avond een kort gesprek voeren met een loopbaanadviseur of studiekeuzeadviseur. Inschrijven hiervoor kan vooraf via windesheim.nl/openavond. Vol is vol.

Als extraatje worden tijdens de open avond twee interactieve inspiratiesessies van 45 minuten aangeboden. Bij de inspiratiesessie Coaching ontdek je wat de basisvaardigheden en -houding van een coach zijn. Tijdens de sessie Personal Branding ontwikkel je een persoonlijk merk waarmee jij straks je droombaan kunt bemachtigen, een opdracht kunt binnenhalen of een succesvolle presentatie kan geven. Beide sessies worden verzorgd door Windesheimdocenten.

De open avond vindt plaats op woensdag 14 november van 18.30 – 21.00 uur op de Campus van Windesheim in Zwolle. Meer informatie en aanmelden kan via: windesheim.nl/openavond.