Prins daantje de voorste gepresenteerd op Prinsenbal van d’Oelewappers

Foto van auteur

Door Redactie

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Op het Prinsenbal van Carnavalsvereniging d’Oelewappers is Prins daantje de voorste gepresenteerd als 55e Hoogheid van deze vereniging.

Tijdens deze gezellige avond in wijkcentrum De Weijenbelt werd Prins Feike op ludieke wijze bedankt voor zijn jaar als Prins. Helaas kon hij zelf vanwege gezondheidsredenen niet aanwezig zijn. Met een ingesproken woord naar zijn adjudanten Big & Ben, zijn begeleiders, alle Oelewappers en Sassendonkers heeft hij zijn dank voor een mooi jaar uitgesproken.Tijd om deze jolly good fellow uit het Rijk te zetten. Zijn adjudanten Big & Ben konden rekenen op een heuse Brexit, die werd uitgevoerd door de Raad van 11, en mochten daarna via de slagboom het Rijk verlaten.

Na een muur van kleurrijke ballonnen en op de muziek van het Safri Duo werd Prins daantje de voorste gepresenteerd. Zijn naam, bewust in kleine letters, is om een eenvoud te benadrukken. Prins daantje de voorste, in het dagelijks leven bekend als schilder Daan Snellenburg wordt bijgestaan door adjudanten A (Amber) & B (Birgit). Gezien zijn hobby, en zijn beroep heeft Prins daantje de voorste gekozen voor kleur.

Zijn leus zal dan ook zijn:
daantje de voorste giet oe veur,en brengt dit carnaval völle kleur

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)