Werken of leren in het buitenland? Kom naar de informatieavond Going abroad

Foto van auteur

Zwolle – Studeren in het buitenland, een internationaal georiënteerde studie volgen, een gap year, vrijwilligerswerk doen in een ontwikkelingsland, werken als au pair, werken en reizen of een taalcursus volgen. Steeds meer leerlingen gaan tijdens of na hun middelbare schooltijd naar het buitenland om de wereld te ontdekken. Leerlingen uit klas 3 en hoger die meer willen weten over werken of leren in het buitenland zijn dan ook van harte welkom op de informatieavond Going abroad. Deze avond wordt op dinsdag 11 december vanaf 18.30 uur gehouden op het Carolus Clusius College (Kamperweg 1 in Zwolle).

De informatieavond is voor leerlingen van alle middelbare scholen uit Zwolle en omgeving en hun ouders. Leerlingen krijgen in drie voorlichtingsrondes en tijdens een informatiemarkt, van diverse organisaties meer informatie over leer- en werkervaring opdoen in het buitenland. Aanwezige organisaties zijn onder andere: Nuffic, Travel Active, EF, Study travel, Windesheim Honours College en snowminds. 

Meer weten en aanmelden
Kijk voor meer informatie over het programma, de aanwezige organisaties tijdens de avond en aanmelden op: www.hetccc.nl.