Handbalsters Travelbags/HV Zwolle trokken aan kortste eind in gelijkwaardig duel tegen T.V.O.

Foto van auteur

Foto: Barbara Timmermans

Zwolle – Zaterdag 2 december heeft Zwolle Dames 1 een spannende wedstrijd gespeeld tegen T.V.O. Dames 1. De dames van Zwolle begonnen met een flitsende start en stonden gelijk met 0-3 voor. Daarna zakte de dekking in en wisten de dames niet meer gemakkelijk tot scoren te komen. De dames van T.V.O. wisten daarentegen goed hun kansen te benutten. De stand ging gelijk op. Beide teams wisten niet gemakkelijk te scoren en de dekking stond aan beide kanten als een blok. Het stond 14-13 voor T.V.O., maar Zwolle wist in de laatste paar seconde nog te scoren. Daardoor ging de wedstrijd de rust in met een stand van 14-14.

In de eerste paar minuten van de tweede helft ging het gelijk op, totdat T.V.O. wat meer grip kreeg op de wedstrijd en de voorsprong uit kon bouwen tot 20-17. Zwolle toonde veerkracht en kwam terug tot 20-20 door een aantal mooie breaks. Met nog een kleine 15 minuten op de klok, kon de wedstrijd alle kanten op gaan en was alles nog mogelijk. Alleen Zwolle had moeite om grip te krijgen op de wedstrijd en T.V.O. kon hier gebruik van maken om de score weer uit te bouwen tot 28-24. Ondanks dat Zwolle bleef knokken tot de laatste minuut, konden de dames de punten niet meenemen naar Zwolle. Eindstand is 30-28.

Aankomende zondag spelen de dames weer thuis in Sporthal Zwolle Zuid om 13.00 uur tegen Dames 1 van Lettele. Zien jullie graag dan!