FC Zwolle morst zeer kostbare punten

|   Laatste wijziging

FC Zwolle is er Maandagavond niet in geslaagd om de koppositie weer over te nemen van naaste concurrent RKC Waalwijk. De ploeg van Jan Everse verloor in eigen huis van laagvlieger Fortuna Sittard (2-3). De druiven waren dubbel zo zuur, mede doordat RKC Waalwijk de uitwedstrijd in Velsen tegen Telstar met 0-2 verloor. Hierdoor hadden de Zwollenaren maandagavond de koppositie weer kunnen overnemen.

Doelpuntenmakers aan Zwolse zijde waren Jordy Zuidam ( Penalty ) en Kleizen in de ‘69. Albert van de Haar moet vrijdag a.s de zware uitwedstrijd tegen FC Den Bosch missen, hij kreeg maandagavond twee maal geel. 3500 Bezoekers trotseerden de koude en nattigheid maandagavond op weg naar het stadion.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “FC Zwolle morst zeer kostbare punten”

  1. slechts een puntje uit twee wedstrijden tegen twee laagvliegers i.p.v. zes punten. prima prestatie toch van everse, het kampioenschap kunnen ze nu wel vergeten, omdat ze komende vrijdag bij den bosch ook gaan verliexen.

  2. Inderdaad heeft te maken met dat gezeik van vorige week.
    Veel te veel onrust bij de FC.
    Bedankt van Vliet,heb je weer mooi voor elkaar.
    Heb je nou wat.

  3. @ Bernard, that’s the spirit!!!!

    Den Bosch uit 3 pnt
    Volendam thuis 3 pnt
    RKC uit 3 pnt,
    en de rest wordt ook appeltje eitje. Dit is allemaal alleen maar om de spanning op te voeren.

    Positief blijven denken komt de rest vanzelf.

    NOAR VEUR’N!!!!!!!

  4. men moet de toestnden rond het bestuur even laten waar het is en er na de competitie op terugkomen met actie,s als men dat wil want dat is beter voor de ploeg in deze laatste wedstrijden want die hebben de steun nodig want staan onder hoge druk.Dus even geen spandoeken en ook niet van vliet verwijten dat ze verliezenwant die staat niet in het veld alleen aanmoedigen en steunen van de spelers ook uit massaal

Reacties zijn gesloten.